Elazığ

TEOG sınavında 120 soruyu da doğru yanıtladı

11:01 02 Haziran 2017
TEOG sınavında 120 soruyu da doğru yanıtladı

Keban ilçesinde oturan Sümeyra Demir, Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) ikinci dönem sınavında tüm soruları doğru yanıtladı.

Keban Musa Coşkun Ortaokulu 8/C Sınıfı öğrencisi Sümeyra Demir, başarısındaki en büyük payın öğretmenleri ve ailesi olduğunu söyledi.

Okulda öğretmenlerinin derste anlattıklarını çok iyi dinlediğini vurgulayan Demir, "Hedefim Elazığ'daki fen liselerine girmekti. Bunu başardığım için çok mutluyum." dedi.

Musa Coşkun Ortaokulu Müdürü Ali Rıza Tan, öğrencisi Demir'in başarısının kendilerini gururlandırdığına işaret ederek, "Sümeyra 120 soruda 120 doğru yapmayı başardı. Onun dışında bir öğrencimiz 119 soruyu 4 öğrencimiz de 117 soruyu doğru yanıtlama başarısı gösterdi. Öğretmenlerimizin yanı sıra öğrencilere kaynak kitap sağlayan Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı’ya teşekkür ediyorum." ifadesini kullandı.

Demir'in babası Ergün Demir ise çocuğunun başarısının kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Çocuğuma hiçbir gün ders çalışması gerektiğini söylemedim. Sabahları namaza kalktığımda kızımın ders çalıştığını görüyordum. Planlı bir şekilde okulda öğretmenlerinin desteği ve belediyenin okula vermiş olduğu kaynaklar sayesinde başarılı oldu." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.