Elazığ

TÜMSİAD'ın geleneksel iftar programı

23:30 14 Haziran 2017
TÜMSİAD'ın geleneksel iftar programı

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Genel Başkanı Yaşar Doğan, son dönemlerde devletin yatırımcıya önemli teşvik ve destekler verdiğini belirterek "Artık devletin bir tek cebimize para koymadığı kaldı." dedi.

Kültür Park Mamuratul Aziz Salonu'nda düzenlenen iftar programı Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dua edilmesiyle başladı.

Programda konuşan Doğan, ramazan ayı gibi kutsal günlerin toplumda birlik ve beraberliğin tahsis edilmesi açısından önemli günler olduğunu belirterek bu günlerde birlik ve beraberliğin, paylaşmanın ve kardeşlik duygularının her fırsatta dile getirilmesi gerektiğini söyledi.

Ülke ekonomisine de değinen Doğan, son günlerde ekonomiyle alakalı çok olumlu açıklamalar ve veriler gelmeye başladığına işaret etti.

Verilen teşvikler ve desteklerle devletin üzerine düşeni yaptığını ve gelinen noktada iş adamlarının da üzerine düşeni yapması gerektiğini ifade eden Doğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Hep beraber bu verilen teşvikleri ve yatırımları hayata geçirmemiz gerekiyor. Artık devletin bir tek cebimize para koymadığı kaldı. Bunları olumlu anlamda söylüyorum, bazen eleştirilerimiz de oluyor, yeterli olmayan kısımları da dile getiriyoruz. Ama yeterli olan kısımlara baktığımızda iş adamlarına, bizlere çok iş düşüyor. Üretmeye devam etmemiz gerektiğini, katma değeri yüksek ürünler üretmemiz gerektiğini her fırsatta dile getiriyoruz."

Programın sonunda katılımlarından dolayı TÜMSİAD Genel Başkanı Doğan ile şehit babaları Mehmet Zeki Sekin ve Veysel Budak'a üzerinde Türk bayrağı bulunan ve ''Vatana Diklenmeden Dik Duranlara'' yazılı tablo takdim edildi.

Programa, Elazığ Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Resul Şahin, AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, TÜMSİAD Elazığ Şube Başkanı Mahir Sönmez, İzmir'deki terör saldırısında gösterdiği kahramanlıkla faciayı önleyen şehit polis memuru Fethi Sekin'in babası Mehmet Zeki Sekin, Van’da PKK’lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Süleyman Budak'ın babası Veysel Budak, iş adamları ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.