Elazığ

"Şehidimizi Fethi Sekin'i dualarla anıyoruz"

18:42 04 Ocak 2018
"Şehidimizi Fethi Sekin'i dualarla anıyoruz"

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, İzmir Adliyesi önünde geçen yıl 5 Ocak'ta terör örgütü PKK mensuplarınca gerçekleştirilen saldırıda gösterdiği kahramanlıkla faciayı önleyen şehit polis memuru Fethi Sekin'in şehadetinin birinci yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yanılmaz, mesajında, şehit Sekin'i şehadetinin birinci yılında rahmet, minnet ve dualarla yad ettiklerini belirtti.

Bölücü terör örgütü mensuplarının hain saldırısı karşısında göğsünü siper ederek birçok insanın hayatının kurtulmasına vesile olan Sekin'i unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını ifade eden Yanılmaz, şunları kaydetti:

"İzmir Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi'nde motosikletli şahinler timinde görevli iken teröristlerle mermisi bitinceye kadar çatışarak şehadet şerbetini içen Fethi Sekin, teröristler tarafından kahpece sırtından vurulup, 5 Ocak 2017 tarihinde şehadet mertebesine ulaşmıştı. Şehidimiz Fethi Sekin, dikkati ve tecrübesi sayesinde çok sayıda sivilin yaşamını kurtarmış, cefakar ve fedakarca olayın daha az zayiatla atlatılmasını sağlamıştı. Adını tarihe altın harflerle yazdıran şehidimiz Fethi Sekin’in ismini bizler de şehrin en büyük mesire alanında yaşatıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle şehidimize Allah’tan rahmet, başta aile fertleri olmak üzere yakınlarına tekrar sabır diliyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.