Elazığ

Üniversite öğrencilerinden gıda yardımı

19:41 27 Şubat 2018
Üniversite öğrencilerinden gıda yardımı

Yurtta kalan üniversite öğrencilerini bu duyarlı davranışlarından ötürü tebrik ettiğini ifade eden Döner, şunları kaydetti:

Elazığ'da, Yüksek Öğrenim ve Kredi Yurtlar Kurumu'na (KYK) bağlı yurtlarda kalan üniversite öğrencileri ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı ulaştırdı.

KYK İl Müdürü Süphi Döner, yaptığı açıklamada, devlet yurtlarında kalan üniversite öğrencilerinin başlattıkları kampanya ile kentteki yoksul aileler için esnaftan gıda malzemesi topladıklarını belirtti.

"Yurtlarda barınan gönlü zengin öğrencilerimizin bu anlamlı davranışı gerçekten takdire şayandır. Elazığ’da bulunan 7 kız ve erkek yurdundan yaklaşık 100 öğrencimiz, Gönüllüler Kulübü bünyesinde şehirdeki esnafımızı kapı kapı gezmiş ve yardım malzemesi toplamış. Bu gençliğimizle ne kadar gurur duysak azdır. Öğrenciler ve onlara destek veren esnafımıza çok teşekkür ediyorum. Rabbim bu hayırlarını kabul etsin."

Döner, toplanan yardımların yine öğrenciler tarafından KYK Elazığ Sosyal Faaliyet Koordinatörü Serkan Başarslan gözetiminde tespit edilen ailelere ulaştırıldığını bildirdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.