Elazığ

Milli Eğitim Müdürü Gürtürk, özel okul müdürleriyle buluştu

16:12 20 Aralık 2018
Milli Eğitim Müdürü Gürtürk, özel okul müdürleriyle buluştu

Elazığ İl Milliği Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, özel okul müdürleriyle düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Öğretmenevinde gerçekleşen toplantıda Milliği Eğitim Müdürü Gürtürk, kentte yaptıkları başarılı çalışmalarla eğitim ve öğretime katkı sunan özel okul müdürleri ile istişarelerde bulundu.

Gürtürk, burada yaptığı konuşmada, 2018 yılı LGS'de Elazığ'ın Türkiye genelindeki başarısının 9. sıraya yükseldiğini belirtti.

Bu başarının gerçekleşmesinde özel okulların da katkısının olduğunu ifade eden Gürtürk, "Hiçbir başarının tesadüf olamayacağı gerçeği ile birlikte elde ettiğimiz bu başarının kalıcı olması ve ilimizin ilk 10 il içerisindeki yerini koruması için çalışmalarımızı aynı azim ve kararlılıkla sürdüreceğiz. İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bizim resmi veya özel olarak kurum bazında yaptığımız hiçbir ayrım yok. Elde edilen başarı hepimizin başarısıdır. Bu başarıya katkı sunan her kurum da bizim için değerlidir." ifadelerini kullandı.

Eğitimcilerin aynı hedefe yönelen ve tek gayelerinin çocuklara iyi bir eğitim vererek onların ve ülkenin geleceğini teminat altına almak olduğunu vurgulayan Gürtürk, bu hedef doğrultusunda tüm eğitimciler olarak çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.