Elazığ

Çocuk ve Ergen Psikiyatri Polikliniği taşındı

14:07 12 Şubat 2019
Çocuk ve Ergen Psikiyatri Polikliniği taşındı

İl Sağlık Müdürü Cahit Polat yaptığı açıklamada, Çocuk ve Ergen Psikiyatri Polikliniğinin, eski Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi kampüsündeki göğüs hastalıkları servisi binasına taşındığı belirtti.

Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi bünyesindeki Çocuk ve Ergen Psikiyatri Polikliniği, taşındı.

Fiziki kapasitesinin daha da geliştirilmesi amacıyla eski Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne bağlı binaların bir kısmının Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne devredildiğini ifade eden Polat, şunları kaydetti:

"Polikliniklerimiz 0-18 yaş gurubu hastalara hizmet verecektir. Özellikle hastane fobisi yaşayan çocuklarımıza diğer hastalardan ayrı bir ortamda tedavi verilmesi çok daha faydalı olacaktır. Bu polikliniklerimiz daha öce Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi içerisinde ve eski Sarahatun Hastanesi olarak bilinen şimdiki Elazığ Sağlıklı Hayat Merkezi’nde olmak üzere ayrı ayrı yerde hizmet vermekteydi. Bu düzenleme sonucu vatandaşlarımıza daha geniş ve konforlu bir ortamda hizmet verilecektir. Polikliniklerimiz birlikte bazı idari servislerimizi de buraya taşıyarak, Elazığ Ruh Sağlığı Hastanemizin kapasitesinde önemli bir rahatlama sağlanmıştır."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.