Elazığ

4 yaşındaki Ömer, 5 saat sonra buğday tarlasında bulundu

14:30 24 Haziran 2020 4 Yorum Var
4 yaşındaki Ömer, 5 saat sonra buğday tarlasında bulundu

Elazığ'da evinden oynamak için çıkıp kayıp olan 4 yaşındaki Ömer Faruk , jandarma ekiplerinin 5 saatlik çalışması sonucu 500 dönümlük buğday tarlasında bulunup ailesine teslim edildi.

Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı Doğankuş köyündeki evlerinden oynamak için çıkan 4 yaşındaki Ömer Faruk Aydemir kayıp oldu. Aile, çocuklarının kayıp olduğunu fark edince durumu İl Jandarma Komutanlığı'na bildirdi. Bölgeye gelen jandarma ekipleri köy çevresinde arama çalışması başlattı. Küçük çocuğun köyün çevresindeki buğday tarlarına girmiş olabileceği ihtimaline karşı ekipler, başaklar arasında detaylı arama yaptı. 500 dönümlük buğday ekili alanda 5 saatlik arama yapan jandarma ekipleri, küçük çocuğu burada buldu.

Kayıp olduğu için korkan küçük çocuğu, jandarma ekipleri ailesine teslim etti. Sağlık durumu iyi olduğu öğrenilen Ömer'in, ailesi de jandarma ekiplerine teşekkür etti.

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • Müslüman türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok şükür.sorumsuzluk diyorsunuz doğrudur.ancak ben sunuda soyliyeyim.bir gün bir markete gittik.alisveris yaptık.posetlere aldığımız eşyaları dolduruyorduk ki oğlumun yanımızda olmadığını fark ettik.5 saniyelik olaydı.aramaya başladık çocuk oyuncak reyonunda gitmiş.1 dakika içinde bulduk ama o 1 dakika 1 asır oldu.Allah kimseyi evladıyla sinamasin
    Cevapla
  • Vatandaşın biri 3 yıl önce Şikayet Et
    Elhamdülillah ...
    Cevapla
  • Arif 3 yıl önce Şikayet Et
    4 yasindaki cocugu nasil tek basina sokaga birakabiliyorlar!!!Gram akil yok bu insanlarda
    Cevapla
  • Abdullah 3 yıl önce Şikayet Et
    Olayın yaşandığı yer bir köy, şehir değil
  • Vatansever 3 yıl önce Şikayet Et
    Maalesef AİLELER ÇOK SORUMSUZ. ÇOK ŞÜKÜR BİR ŞEY OLMAMIŞ. GEÇMİŞ OLSUN. ÇOCUKLARINIZA DİKKAT EDİN. BİR ANLIK HATA NELERE MAL OLUR. DÜŞÜNMESİ BİLE ÇOK KÖTÜ.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.