Elazığ

Seksenler dizisi artık Elazığ’da çekilecek

07:02 28 Aralık 2020 38 Yorum Var
Seksenler dizisi artık Elazığ’da çekilecek

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve büyük bir beğeniyle takip edilen Seksenler dizi artık Elazığ’da çekilmeye başlanacak

Dizinin Elazığ’da çekilebilmesi için TOKİ’nin de destekleriyle Güney Çevre Yolu’nun üst tarafında o döneme uygun yeni konutlar yapıldı. Yakın zamanda çekimlerin başlaması bekleniyor.

24 Ocak 2012 tarihinde TRT 1'de yayımlanmaya başlayan romantik, komedi ve nostalji türündeki “seksenler” dizisi artık Elazığ’da çekilmeye başlanacak. Dizinin çekilmesi için 80’ler döneminin mimari yapısına uygun yeni konutlar Elazığ’da yapılmaya başlandı.

TOKİ’nin desteği ve girişimleriyle Güney Çevre Yolu’nun üst tarafında yapılmaya başlanan konutlar adeta 80’ler döneminin izlerini taşıyor. Yakın zamanda konutların, dükkanların ve sokak düzenlemelerinin tamamlanmasıyla birlikte dizinin oyuncuları ve set ekibi Elazığ’a gelerek çekimlere başlayacak. Dizi çekimleri için yapılan yeni konutlar Elazığ’a tarihi bir bölgenin kazandırılmasına vesile oldu.

 

YORUMLAR

38 Yorum Var
  • Ali hükmü pala 3 yıl önce Şikayet Et
    Yav artık bu melahati çıkarın artık diziyi izlemeyecek duruma geldik.birde cins kocası karildi
    Cevapla
  • Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Bizde seksenler dizisini çok seviyoruz ve severekte izliyoruz elazığda çekileceği için çok mutluyuz seksenler ekibine ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkür eder şükranlarımı sunarım ilimiz ve milletimiz için çok iyi olacağını düşünüyorum saygılarımla...
    Cevapla
  • bahadr23 3 yıl önce Şikayet Et
    özellikle bizim mahallede bizim evin önündeki arsada yapılıyo . ilkin trt binası dendi sonra haberde görünce bayağı şaşırdı izin veriliyorsa eger gidip bir kez bakmak istiy oru m sıradışı bir deneyimm :))
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • dadas25 3 yıl önce Şikayet Et
    TRT yi tebrik ediyorum bi erzurumlu olarak çekimlerin başka illerimizde yapılması cok sevindirici türkiye-de sadece istanbul un olmadığını diğer illerimizinde cekimlerin yapılabileceğini anlattığınız icin ayrıca tsk. ediyorum
    Cevapla
  • Doğan Usta 3 yıl önce Şikayet Et
    Elazığ???! Muhtar diziye renk katıyor bence. Zengin kız fakir oğlan dizisinde de şahane bir performans gösterdi. "Mikser"e gelince..." gerçek hala" olsa daha güzel. Tekrarları insanı bayıyor. Başkomiser'in eşi de gelsin artık. Senaryonuz bitmesin. Sağlıcakla kalın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.