Elazığ’da başıboş köpekler dehşet saçtı! Çoban can havliyle kaçtı, 2 koyun telef oldu
13:42
19 Kasım 2022
19 Yorum Var
Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde yaşanan olayda Ruşen Akbulut, sabah saatlerinde ağıldan çıkardığı koyunlarını otlatmaya götürdüğü sırada başıboş sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Korkudan kaçan Akbulut'un 2 koyunu telef oldu.
Olay, Karakoçan ilçesine bağlı Karapınar köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ruşen Akbulut sabah ağıldan çıkardığı koyunlarını otlatmaya götürürken, başıboş köpeklerin saldırısına uğradı.

CANINI ZOR KURTARDI
Koyunların her bir bir yere dağılırken Akbulut ise korkarak kaçtı. Köylülerin yardıma koşması ile köpekler uzaklaştırılırken, saldırıya uğrayan 2 koyunun telef olduğu öğrenildi.
Akbulut, geçen haftada yine köpeklerin saldırısına uğradıklarını ve 3 koyununun telef olduğunu ifade etti.


Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.
YORUMLAR
19 Yorum Var-
Can dost
2 yıl önce
Şikayet Et
Yaradan'dan ötürü Yaradılan'ı severiz. Ama önce insan gelir Türkiye'deki köpek sevgisi insan sevgisinin ve Allah sevgisine alternatifi olarak oluşturdular tehlikeli olan budur. Ayrıca köpek gezdiren kişiler itinin pisliği toplamıyor insanların hayatıyla oynuyor sokaklarda kuruyup tos duman olup insanların nefeslerine gidiyor. Yani insanlar insan olduğunu unutmuş
Beğen
İlk beğenen sen ol
-
recep ayalp
2 yıl önce
Şikayet Et
insanın değeri kedi köpekten aşağı olmuşsa,buna hayvan sevgisi diyenler insanlıktan çıkmış
Beğen
Toplam 1 beğeni
-
Başka Bir Açıdan
2 yıl önce
Şikayet Et
Bakıyorum da birçok yorumcu, haberi tersinden okumuş olmalı ki çobanın silahsız olmasını eleştirmiş. Ben de diyorum ki hırsızın hiç mi suçu yok?
Beğen
Toplam 1 beğeni
-
Mehmet Kılıç
2 yıl önce
Şikayet Et
Yorum yapanlara bakıyorum da tüfekmiş, kendini korumaymış falan filan. Arkadaşlar asıl sorun şu ÜLKEMİZDE YAYILAN BU KÖPEK SEVDASI NEDİR? Büyükşehirlerde bazı evlerde evin içinde 2-3 köpek besliyor. Sokak köpeklerine biri kışt dese tüm güya hayvanseverler sokağa fırlıyor. Bunun önüne geçilmesi lazım.
Beğen
Toplam 11 beğeni
-
mehmet efe
2 yıl önce
Şikayet Et
arkadaş yanına 2 tane hayvan köpeği bir tanede tüfek al yoka kurtlar seni yer
Beğen
İlk beğenen sen ol
Daha fazla yorum görüntüle