Elazığ

Evinin önünde oturan 18 yaşındaki genci acımasızca öldürdü

10:16 29 Kasım 2022 9 Yorum Var
Evinin önünde oturan 18 yaşındaki genci acımasızca öldürdü

Elazığ’da 18 yaşındaki genç, evinin önünde otururken silahlı saldırı sonucu öldü.



Olay, gece saatlerinde İzzetpaşa Mahallesi Uzun Şeftali Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evinin önünde oturan Furkan Nazik (18) kimliği henüz belirlenemeyen bir şahsın silahlı saldırısına uğradı. Nazik, kafasına gelen kurşun ile ağır yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı genç, ambulansla Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Nazik, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olay yerinde inceleme yapan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı.

YORUMLAR

9 Yorum Var
  • sami 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir insanı öldüren bütün insanları öldürmüş gibidir, adam öldürmek yaralamak sıradanlaştı, bir köpeğe verilen değer insana verilmiyor, bir köpeğe zarar verildiğinde verilen tepki ve duyarlılık insan zulme ve vahşete uğradığında gösterilmiyor, neden cezalar caydırıcı değil, neden kolayca her çeşit suç işlenebiliyor, içki içmiş hız yapmış, masum genç kızı öldürmüş serbest bırakılmış, böyle bir çok hadise, sebebi İslam'dan kopmuş bir toplum, Ahireti unutmuş ya da inanmayan, dehşetli kabir ve Cehennem azabını bilmeyen, Allah'tan korkmayan kişiler suç işliyor, mazlumun hakkı tam korunmalı, acilen adalet sistemi değişmeli
    Cevapla
  • Ruhi 1 yıl önce Şikayet Et
    Anayasa baştan aşağı memleketimin aydınları ile bir olup yazılmalı. Suç eğer kanunlarınız zayıf ise çoğalır. Rabbim hayatın ve düzenin ne ile ve neyde olduğunu söylediği halde insan neden yan yolları arar enteresan.
    Cevapla
  • Hüseyin Kocalılar 1 yıl önce Şikayet Et
    Yarın bunun faili Adli Kontrol Şartıyla serbest kalacak.
    Cevapla
  • Terazi 1 yıl önce Şikayet Et
    Katılıyorum.. onun buna, bunun şuna, şunun ona, ötekinin berikine silah çekip durduğu "karizma" "racon" dizileri daha hayatı hiç tanımamış insanların önüne marifet gibi göğüs kabartacak işler gibi sunulup durdukça bitmez. Eminim yaşıtı birisi yaptı.
    Cevapla
  • Adalet 1 yıl önce Şikayet Et
    kısas kısas kısasta hayat vardır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.