Elazığ

Dilencinin saatlik kazancı hayrete düşürdü

11:46 03 Şubat 2024 7 Yorum Var
Dilencinin saatlik kazancı hayrete düşürdü

Elazığ’da bir dilencinin sadece cuma namazı süresince 873 lira toplaması, görenleri hayrete düşürdü.



Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, polisle iş birliği içerisinde dilencilere yönelik operasyon gerçekleştirdi. Yapılan çalışmalar çerçevesinde, özellikle cami önleri ve insanların yoğun olarak kullandığı bölgeleri tercih eden dilenciler tek tek yakalandı. Ekipler tarafından toplanan dilenciler, zabıta kontrol noktasına getirilerek arama yapıldı. Yapılan aramalarda sadece bir dilencinin üzerinden çoğu bozuk para olmak üzere tam 873 lira çıktı. Ekipler dilencinin üzerinden çıkan parayı saydıktan sonra işlem yaparak el koydu. Dilencilere ise kabahatler kanunundan işlem yaptı. Dilencinin 873 lirayı bir saatte topladığı öğrenildi.

YORUMLAR

7 Yorum Var
  • Yunus 2 ay önce Şikayet Et
    Nasıl hırsızlığın cezası nasıl var ise dilencilik yapana da hapis cezası cikartsınlar bakayım dilenci kalıyormu piyasa da
    Cevapla
  • -Mahmut 2 ay önce Şikayet Et
    O zaman ilk önce devletten başlamak lazım kurumların nasıl para yediğini yazsam taaaa tepeden inme hırsızlara şapka çıkartırdın.
  • Eflatun 2 ay önce Şikayet Et
    çin atasözü balık vereceğinize balık tutmasını öğretin
    Cevapla
  • Ejder 2 ay önce Şikayet Et
    bereket versin desenize... hesap yapıyorsunuz:))) çok ayıpp:)
    Cevapla
  • serdar 2 ay önce Şikayet Et
    vay be dilenci bile bizden iyi .asgari üçretliyim ben sekiz saat calışıyorum .demekki tam gün çalıssa bizden iyi alacak algı yok vergi yok
    Cevapla
  • Fatih 2 ay önce Şikayet Et
    Bir toplumda eğerki yakınında yöresinde ihtiyaçtan dolayı yoksulluktan bitap düşmüş insanlar dururken, cami'den çıkan veya yolda dilenen bireylere para veriliyorsa bu para aslında yakınındaki insanların hakkını ona verdiğinden dolayı hayra gitmiyor. Sadaka ihtiyacı olan insanlara verilir.
    Cevapla
  • Emeklidur 2 ay önce Şikayet Et
    Bir ara komşuya Ramazan paketi gibi gıda maddeleri vermek istedim.Bana demediğini bırakmadı.Bizzat onlar beni fakir görüyor.Fakir değilim ama galiba emekli olduğumuz için.Biraz da havalılar.
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.