Erzincan

PTT Genel Müdürü Bozgeyik Erzincan'da

14:09 07 Mayıs 2016
PTT Genel Müdürü Bozgeyik Erzincan'da

PTT AŞ Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kenan Bozgeyik, yeni bir altyapı kurduklarını belirterek, "Dünyanın hangi noktasında neresinde hangi insanımızın ne tür bir hizmete ihtiyacı varsa posta kargo faaliyet alanları içerisinde bunu sunmak için yeni bir alt yapı kuruyoruz. Yeni bir PTT sloganıyla dünyanın yükünü taşımaya talibiz." dedi.

Şirketin yönetim toplantısı için Erzincan'a gelen Bozgeyik, kentteki bir otelde basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Bozgeyik, 81 ilin başmüdürüyle yaptıkları toplantıda, 2016 yılında yürütecekleri faaliyetlere ilişkin stratejileri belirlediklerini söyledi. Bozgeyik, "Bugün itibariyle PTT teşkilatımız dünyanın yükünü taşımaya talip. Dünyanın hangi noktasında neresinde hangi insanımızın ne tür bir hizmete ihtiyacı varsa posta kargo faaliyet alanları içerisinde bunu sunmak için yeni bir alt yapı kuruyoruz. Yeni bir PTT sloganıyla dünyanın yükünü taşımaya talibiz." diye konuştu.

PTT'yi dünya markası yapmayı hedeflediklerini anlatan Bozgeyik, kargo ve lojistik firmalarıyla rekabet edebilecek düzeye gelmek için planlamalar yaptıklarını dile getirdi. Bozgeyik, şöyle konuştu:

"40 bin çalışanı olan PTT, yeni yatırımlarla ülkemizin değişik noktalarındaki posta, kargo ve lojistik merkezleriyle sektöründe lider, dünyada söz sahibi ve PTT markasını dünyaya taşıyacak yeni yapılandırmaya bugün itibariyle Erzincan'da kararını vermiş. İnşallah bundan sonrasında elbirliğiyle 40 bin çalışanıyla uygulamaya geçeceğiz. Bu ay içerisinde Hong Kong ve Çin ile bu anlamda önemli bir sözleşme imzalayacağız. Uzak Doğunun e-ticaretini de taşımaya talibiz. Bu anlamda bize önemli teklifler var. İnşallah bunları netleştirdikten sonra kamuoyumuzla paylaşacağız."


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.