Erzincan

Kurban bayramına doğru

15:42 01 Eylül 2016
Kurban bayramına doğru

Türk Kızılayı Erzincan Şube Başkanı Halim Ferit Bayata, yaklaşan Kurban Bayramı münasebetiyle vekaletle kurban kestirecek vatandaşları davette bulundu.

Bayata, Erzincan Gazeteciler Cemiyetinde düzenlediği basın toplantısında, Cumhuriyet Meydanı çevresinde stant açarak hizmet verdiklerini söyledi.

Temiz ve hijyenik ortamda kurban kesimlerini gerçekleştirdiklerini, İslami usullere göre kesimlerin yapıldığını ve kurban kesimlerinin video kameraya kaydedildiğini belirten Bayata şunları kaydetti:

"Kurban Bayramına çok az bir zaman kaldı. Kurban kesmek isteyen vatandaşlarımız için Erzincan Cumhuriyet Meydanında standımız bulunmakta. Haftanın 7 günü hizmet vermekteyiz. Aynı zamanda İl şube başkanlığı ekiplerini evlere göndererek kurban bağışlarını alıyoruz. Vatandaşlar, kredi kartı imkanıyla da bağış yapabilir. Aynı zamanda www.kizilay.org.tr internet adresi üzerinden de kurban bağışları yapılabilir."

Bayata, bu yılki Türk Kızılayı vekalet usulü ile kurban bedelinin yurt içi 740, yurt dışının ise 475 lira olduğunu sözlerine ekledi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.