Erzincan

Gökyüzünden "bayram şekeri" dağıttı

13:57 15 Eylül 2016
Gökyüzünden "bayram şekeri" dağıttı

KEMAL ÖZDEMİR - Erzincan'da, "teröre karşı birlik ve beraberliğe dikkati çekmek" amacıyla yamaç paraşütüyle uçuş yapan genç, gökyüzünden vatandaşlara bayram şekeri dağıttı.

Erzincan'da 5 yıldır yamaç paraşütü pilotluğu yapan 22 yaşındaki Eren Varlı, teröre karşı birlik ve beraberliğe dikkati çekmek istedi. Bu amaçla kente 10 kilometre uzakta bulunan Ekşisu mesire alanı yakınındaki 2 bin 200 rakımlı Çakırman Tepesi'ne çıkan Varlı, Türk bayrağını da yanına alarak yamaç paraşütüyle havaladı.

Gökyüzünden vatandaşların piknik yaptığı mesire alanına bayram şekeri atan Varlı, havadaki 4 turun ardından sorunsuz iniş yaptı.

Eren Varlı, uçuş sonrası gökyüzünden şeker attığı mesire alanına gelerek, vatandaşlarla bayramlaştı.

Havadan düşen şekerlerin şaşkınlığını yaşayan vatandaşlar ise genç sporcuyu Türk bayrağıyla yaptığı anlamlı uçuş nedeniyle tebrik etti.

Varlı, AA muhabirine, vatandaşlardan gördüğü ilgiden memnun olduğunu söyledi.

Terör olaylarına karşı birlik ve beraberliğin önemini vurgulamak istediğini kaydeden Varlı, şöyle konuştu:

"Uçuşu başarıyla gerçekleştirdik. Al bayrağımızı gökyüzünde dalgalandırdık. Vatandaşlarımızın bayram şekerini gökyüzünden onlara ulaştırdık. İnşallah birlik ve beraberliğimiz bu şekilde bozulmadan devam eder. Bu olayların bir an önce bitmesini temenni ediyorum. Bu vesileyle tüm Türkiye'nin Kurban Bayramı'nı kutluyorum."

Yamaç paraşütü tutkunu olduğunu ifade eden Varlı, "Erzincan bu sporla tanınmış bir şehir zaten. Gerek hava koşulu gerekse coğrafi şartlarıyla dünya çapında önemli bir konuma sahip." dedi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.