Erzincan

Yavru kediye ikinci hayat!

07:48 22 Haziran 2018
Yavru kediye ikinci hayat!

Erzincan Belediyesi Hayvan Barınağı’na bırakılan ve arka ayakları tutmayan yavru kedi, İstanbul'da tedavi edildi. Erzincan Doğa ve Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği (ERDOHAY) Başkanı Güler Öztürk'ün, bakımını üstlendiği yavru kedi, sağlığına kavuştu

Erzincan Belediyesi Hayvan Barınağı’na arka ayakları tutmayan yavru bir kedi bırakıldı. Erzincan Doğa ve Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği (ERDOHAY) Başkanı Güler Öztürk, bakımını üstlendiği yavru kediyi özel bir veteriner kliniğine götürdü. Yapılan muayeneden sonra kedi, tedavisi yapılmak üzere İstanbul’da gönderildi.

Veteriner Hekim Mahmut Yağcıoğlu “Tam teşekküllü hastanede karnındaki ödem, iç organlarda bir anormallik yoksa ona müdahale edilip onun boşaltılması gerekiyor. Yaklaşık 40 günlük bir kedi” dedi. Öztürk ise “3 gün önce köyden vatandaşın biri barınağa getirdi. Orada röntgen olmadığı için aldım özel bir kliniğe getirdim. İdrarını yapamıyordu. İdrar kesesi boşaltıldı. Burada röntgen olmadığı için uçakla tam teşekküllü bir hastaneye gönderdim’’ diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.