Erzincan

Barbaros Şansal Erzincanlıları çileden çıkardı

10:03 02 Ocak 2020
Barbaros Şansal Erzincanlıları çileden çıkardı

Modacı olarak bilinen ve her fırsatta başkaları üzerinden yazdıkları ile kendini gündeme getirmeye çalışan Barbaros Şansal'ın Twitter hesabından paylaştıkları Erzincanlıları çileden çıkardı.

 Hakaret içeren söylemleri nedeniyle sık sık farklı çevrelerin tepkisine neden olan Barbaros Şansal yine rahat durmadı. Rüyasında bile göremeyeceği Erzincanı ve Erzincanlılar'ı hedef alan çirkin söylemi twitterı karıştırdı. Şansal, Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımda ''Erzincan leş ve keş yuvası dedilerdi inanmamıştım. Kaybol hadsiz'' diyerek bir kullacıyla polemiğe girdi.

Twitter'daki paylaşımlar üzerine tepki gösteren Erzincanlılar hayatında Erzincan görmemiş ve Erzincanlı ile tanışmamış sözde modacı Şansal'ı eleştiri yağmuruna tuttu. Kendisini Erzincan üzerinden gündeme taşımak isteyen Şansal'ın bu sefer yazdıkları karşısında sert kaya çarptı. Aldığı tepkiler karşısında geri adım atan Şansal twitter hesabından "Erzincanlılara yönelik bir eleştirim olmadı hatta tam tersi kötü yaftalara inanmadığımı belirttim, hadsiz bir tetikçiye haddini bildirmek istedim . Takipçileri zaten cinsel içerikli profil dolu. Benim için konu kapanmıştır." paylaşımında bulundu. Yazılanlar karşısında her ne kadar geri adım atmış olsa da Erzincanlıların Barbaros Şansal'a yazdıkları karşısında tepkiler büyüyerek devam ediyor.

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.