Erzincan

Minik ikizlerin kapı açma yöntemi şoke etti!

12:28 14 Şubat 2021 12 Yorum Var
Minik ikizlerin kapı açma yöntemi şoke etti!

Erzincan’da yaşayan 1,5 yaşındaki ikizlerin kapıyı açmak için uyguladıkları yöntem şaşırttı. İkizlerden biri yere yatarken, diğeri de onun üzerine çıkıp kapıyı açıyor. O anları kaydeden ikizlerin ailesi, çocukların bu yönteminin sağlık açısından zararlı olabileceğini ve bu yüzden endişelendiklerini belirtti.

1,5 yaşındaki ikizlerin kapıyı açmak için uyguladıkları yöntem şoke etti. İkizlerden Aslıhan Yeniçeri yere boylu boyunca yatarken, Metehan Yeniçeri de ikizinin üzerine çıkarak kapı kolunu çevirip kapıyı açıyor. İkizlerin ailesi, çocuklarının bu yöntemle kapıyı açma anlarını cep telefonları ile kaydederken, durumun sağlık açısından zararlı olabileceğini ve bu yüzden endişelendiklerini dile getirdi.

Anne Burcu Yeniçeri, “İkizlerin ağabeyleri Süleyman, ders çalışmak için odasının kapısını kapatıyordu, sonra kapı açılıp içeri ikizler giriyordu. Nasıl olduğunu anlamıyorduk. Bir gün Süleyman, ‘Metehan Aslıhan’ın üzerine basarak kapıyı açıyor’ dedi. Kapıları bu şekilde açıyorlarmış. Ben de bir gün kapının diğer tarafından video çektim. Metehan Aslıhan’ın üzerine çıkıp kapıyı açtı. Şoke oldum. Kapıların önüne yastıklar koydum ki bir daha Metehan Aslıhan’ın üzerine çıkmasın diye. Bu durumun tehlikeli olduğunu biliyorum. Umarım bu yastıkların faydası olur” dedi.

 

YORUMLAR

12 Yorum Var
  • Ayşe 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu davranışlar,çocukların saf olarak kendi buluşları ise,şimdiden radara alınması lazım:Einstein da bir zamanlar onların yaşındaydı.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Türk evladi 3 yıl önce Şikayet Et
    Eger cidden cözüm gerekirse, kapiyi kilitlemeyi öneririm. Insallah aklina gelmistir.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Maraşlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah Allah'ım nazarlardan saklasın sizleri, çok tatlılar
    Cevapla
  • vatansever Gurbetci 3 yıl önce Şikayet Et
    Masallah gencler, bunlar büyünce güzel akkilli isler yapar insallah beraber, yollari acik molsun, aman dikkat edin tabiki yaptiklari cok tehlikeli
    Cevapla
  • yilmaz 3 yıl önce Şikayet Et
    cok tatlilar maasallah. cocuklari kendine zarar vermedigi sürece serbest birak ögrensin tanimlasin zekasini gelistirsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.