Erzincan'da cayır cayır yanan yolcu otobüsünde patlama
Erzincan-Sivas karayolunda seyir halindeyken alevlere teslim olarak tamamen yanan yolcu otobüsünün yangın anları ile meydana gelen patlamalar, vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.
Olay, Erzincan-Sivas karayolunun Tüneller mevkisinde meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, seyir halindeki S.K. yönetimindeki 35 TS 663 plakalı yolcu otobüsünün motor bölümünden dumanlar yükselmeye başladı.
Durumu fark eden sürücü, aracı yol kenarına çekerek itfaiye ekiplerine haber verdi.
İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, uzun süren müdahalenin ardından yangını kontrol altına alarak söndürdü.
Ancak yangında otobüs tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

ŞİDDETLİ PATLAMALAR YAŞANDI
Yangın sırasında yükselen alevler ve zaman zaman meydana gelen şiddetli patlamalar çevrede bulunan vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
Görüntülerde otobüsün kısa sürede tamamen alevlere teslim olduğu ve patlamaların ardından yoğun dumanın gökyüzünü kapladığı görüldü.
Oğlu tarafından icralık olduğunu iddia etmişti! Taşova Kaymakamlığı açıklama yaptı
Malatya'da altyapı çalışmasında göçük! 2 işçi öldü
Sivas'ta Siyer-i Nebi Külliyesi'nin temeli atıldı
KİLOMETRELERCE ARAÇ KUYRUĞU OLUŞTU
Yangın nedeniyle Erzincan-Sivas kara yolunun Sivas istikametinde ulaşım bir süre kontrollü olarak sağlanırken, bölgede kilometrelerce araç kuyruğu oluştu.
Otobüsün Erzincan'dan Ankara'ya yolcu almak üzere hareket ettiği, araçta yolcu bulunmadığı, sürücünün yanı sıra bir şoför ile yakınlarının bulunduğu öğrenildi.
OLAYDA CAN KAYBI YA DA YARALANMA YAŞANMADI
Olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.
YORUMLAR
2 Yorum Var