Erzurum

Kurban Bayramı kutlanıyor

09:27 25 Eylül 2015
Kurban Bayramı kutlanıyor

Narman'da ilçe protokolü düzenlenen programla bayramlaştı. 

Narman Öğretmenevi’nde düzenlenen bayramlaşma programına Kaymakam Murat Eren, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Adnan Arabul, Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. 

Eren, bayramlaşmada yaptığı konuşmada, manevi değerlere bağlı bir toplumda yaşadıklarını belirterek, birlik ve beraberlik içerisinde bayramlar görebilmek temennisinde bulundu.

Birlik ve beraberliğin her zaman korunarak ilçenin geliştirilmesi için el birliğiyle çalışılması gerektiğini ifade eden Eren, "Son zamanlarda ilçemize yapılanlar gösteriyor ki ilçemiz de gelişiyor buradan şunun müjdesinin de vermek isterim üniversite öğrencileri için 300 öğrenci kapasiteli yurt yapılacak, ilçemizi geliştireceğiz" dedi. 

Bayramlaşmanın ardından ilçe protokolü, Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Amirliğini ziyaret ederek, asker ve polislerin bayramını kutladı. Protokol üyeleri, Hakkari'deki terör saldırısında şehit olan Piyade Er Batıkan Avcı’nın da ailesini ziyaret ederek bayramlarını kutladı. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.