Erzurum

Genel seçime doğru

14:12 26 Ekim 2015
Genel seçime doğru

AK Parti Erzurum milletvekili adayı Yaptırmış, PKK'lı teröristlerin 22 yıl önce bir kahvehanede 5'i çocuk 32 kişiyi katlettiği Çat ilçesine bağlı Yavi Mahallesi'ni ziyaret etti

 AK Parti Erzurum milletvekili adayı Ahmet Yaptırmış, Çat ilçesine bağlı Yavi Mahallesi'nde 22 yıl önce bölücü terör örgütü PKK mensupları tarafından katledilen 5'i çocuk 32 kişi için düzenlenen anma etkinliğine katıldı. 

Yaptırmış, Yavi Mahallesi'nde PKK katliamının 22. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen anma etkinliği kapmasında, köyde oluşturulan şehitliği ziyaret edip dua etti.

Şehit yakınlarının evlerini ziyaret eden Yaptırmış, bölücü terör örgütünün devlete ve millete büyük acılar yaşattığını belirtti. 

Yaptırmış, 22 yıl önce eli kanlı terör örgütünce katledilen şehitleri rahmetle andığını ifade ederek, "Bugün aynı eli kanlı katiller ülkemizi yine eski karanlık günlerine döndürmek için iç ve dış hainlerle birlikte hareket ediyorlar. Biz Türk milleti olarak birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz sürece şehit kanlarıyla sulanmış bu topraklarımız ve milletimiz ilelebet yaşayacaktır" diye konuştu. 

İlçeye bağlı diğer mahallelere de ziyaretlerde bulunan Yaptırmış, ziyaretlerinde mahalle muhtarları ve vatandaşlarla sohbet edip isteklerini dinledi. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.