Erzurum

Yumurtacılar Antalya'da buluşacak

15:01 28 Ekim 2015
Yumurtacılar Antalya'da buluşacak

Yumurta üreticileri ve sektör paydaşları, YUM-BİR tarafından 5-8 Kasım'da Antalya'da düzenlenecek "2. Yumurta Zirvesi"nde bir araya gelecek

Yumurta Üreticileri Merkez Birliğince (YUM-BİR) bu yıl ikincisi düzenlenen "Yumurta Zirvesi"nin, 5-8 Kasım'da Antalya'da yapılacağı bildirildi.

YUM-BİR'den yapılan yazılı açıklamada, yumurta sektörünün geleceğini beraber tasarlamak, yeni gelişmeleri paylaşmak ve sektörde düşünce birlikteliğini oluşturmak üzere Antalya’da bu yıl ikincisini düzenlenecek "Yumurta Zirvesi"nin hazırlıklarının hızla devam ettiği belirtildi.

Konusunda uzman konuşmacıların, kanatlı sağlığından biyogüvenliğe, doğru antibiyotik kullanımından kanatlı beslemedeki yenilikçi yaklaşımlara kadar çok değişik konularda özgün tebliğleri sunacağı zirvede, küresel tehdide dönüşme potansiyeli bulunan kuş gribini uluslararası kuruluşların temsilcileriyle birlikte tartışılacağı aktarıldı.

Zirvede, "Tavuk dışkısını nasıl atık olmaktan çıkarırız, yumurta kabuğundan nasıl katma değer yaratabiliriz, yumurta nasıl marka yapılır" konuları tartışılacak.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.