Erzurum

Aziziye Belediyesi'ndeki memurlara zam

14:43 04 Kasım 2015
Aziziye Belediyesi'ndeki memurlara zam

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Sosyal Denge Sözleşmesi kapsamında memur çalışanlarına yüzde 10 zam yaptı. 

Aziziye Belediyesi ile MEMUR-SEN konfederasyonuna bağlı Belediye ve Mahalli İdareler Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) arasında Sosyal Denge Sözleşmesi imzalandı.

Aziziye Belediye Başkanı Orhan ile BEM-BİR-SEN Erzurum Şube Başkan Abdullah Sunar tarafından imzalanan sözleşme kapsamında, belediyede çalışan memurların ücretlerine yüzde 10 sosyal denge zammı yapıldı ve Ramazan ve Kurban bayramlarında ikramiye ödemesi yapılması kabul edildi. 

Orhan, sözleşmenin hayırlı olmasını dileyerek, şunları kaydetti:

"Belediyemizin sınırlarının genişlemesiyle tüm çalışanlarımızın da iş yükü arttı. Çok geniş bir alana sahip ilçemizde, hizmeti en ücra yerlere en verimli şekilde götürmenin gayretindeyiz. Bunu da ekip arkadaşlarımızla birlikte başarıyoruz. Yaptığımız hizmetlerin kalite ve verimliliğini artırırken, çalışanlarımızın moral ve motivasyonunu da çok önemsiyoruz. Bu bağlamda çalışanlarımızın ekonomik ve sosyal haklarını düzeltmeye yönelik de çalışmalar yapıyoruz. Yaptığımız sosyal denge sözleşmesi de, tüm çalışanlarımızı mutlu edecek nitelikte oldu. Tüm çalışanlarımıza hayırlı olsun."

BEM-BİR-SEN Şube Başkanı Sunar da belediye memurlarını mutlu edecek bir sözleşme imzalandığını belirterek, "Bayram ikramiyeleri de memurlarımız için büyük bir kazanım oldu. Belediye başkanımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sözleşme belediyemiz, çalışanlarımız ve sendikamız için hayırlı olsun" dedi. 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.