Erzurum

Turkcell Global Bilgi Erzurum Çağrı Merkezi 10 yaşında

10:45 11 Aralık 2015
Turkcell Global Bilgi Erzurum ÇaÄŸrı Merkezi 10 yaşında

Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, "Türkiye'nin lider operatörü olmak artık bize yetmiyor. Önümüzdeki dönemde bizi hem ses anlamında, hem mobil ve sabit internet anlamında, aynı zamanda 4,5G'nin 1 Nisan'da hayatımıza girmesiyle televizyon yayıncılığının mobil platforma taşınmasıyla televizyon alanında göreceksiniz" dedi.

Turkcell Global Bilgi Erzurum Çağrı Merkezi, 10. kuruluş yıl dönümünü Palandöken Kayak Merkezi'nde düzenlenen etkinlikle kutladı. 

Terzioğlu, etkinlikte yaptığı konuşmada, 35 milyona yakın müşteriye hizmet veren şirketlerinin, hizmet sunarken global bilgi şirketleriyle çok önemli bir altyapıya sahip olduklarını söyledi. 

Global Bilgi Erzurum Çağrı Merkezi'ni ilk kurduklarında 30 kişiyle hizmet vermeye başladıklarını, bugün bu sayının bin 300'e ulaştığını dile getiren Terzioğlu, şunları söyledi: 

"Türkiye'de teknolojik istihdam anlamında bu değişimi başlattığımız için de hep gurur duyuyoruz. Çağrı merkezleri sektörü Türkiye ekonomisinde 3,6 milyar liralık bir alan yaratıyor. Bu sektörün yüzde 42'si İstanbul'da, yüzde 9'u Ankara'da, yüzde 3'ü İzmir'de, yüzde 46'sı Erzurum'da ve Anadolu'da bu teknolojik hizmeti vermekle ne kadar doğru bir adım attığımızı ispatlamış durumdayız."

Terzioğlu, sektörün kadın, genç ve engelli istihdamına büyük katkı sağladığını da belirtti. 

- "Yeni bir yolculuğa çıkıyoruz" 

Turkcell olarak bugüne yeni hedefleri olduğunu ve bu hedefler doğrultusunda çalıştıklarını ifade eden Terzioğlu, şunları kaydetti:  

"Türkiye'nin lider operatörü olmak artık bize yetmiyor. Biz yeni bir yolculuğa çıkıyoruz, bu bütünleşik telekomünikasyon hizmetleri. Önümüzdeki dönemde bizi hem ses anlamında, hem mobil ve sabit internet anlamında, aynı zamanda 4,5G'nin 1 Nisan'da hayatımıza girmesiyle televizyon yayıncılığının mobil platforma taşınmasıyla televizyon alanında göreceksiniz."  

Terzioğlu, kutlama programının ardından Turkcell Global Bilgi Erzurum Çağrı Merkezi'ni ziyaret ederek, burada gelen bir çağrıyı cevapladı. 

YORUMLAR

ETÄ°KETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.