Erzurum

Kadın Spor Eğitim Merkezi hizmete açıldı

12:39 16 Aralık 2015
Kadın Spor Eğitim Merkezi hizmete açıldı

 Yakutiye Belediyesi tarafından yaptırılan ve özellikle ev kadınlarına hitap edecek "Kadın Spor Eğitim Merkezi" hizmete açıldı.

Hilalkent Esma Park'ta açılan merkez hakkında gazetecilere bilgi veren Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, merkezde kültür fizik, kilo verme ve formu koruyacak spor aletlerinin bulunduğu söyledi.

Kadın Spor Eğitim Merkezi'nin öncelikle dezavantajlı semtlerde yaşayan kadınlara hitap etmesi amacıyla yapıldığını belirten Korkut, şöyle konuştu:

"Hilalkent'te bulunan ve 52 dönüm büyüklüğündeki Esma Parkı yaparken yanında bir arsayı da alarak hanımlara yönelik bir merkez yapmayı düşündük. Bu merkez şimdi tamamlandı. İçerisinde kafeteryası, spor yapmak için çeşitli spor aletlerinin bulunduğu, kültür fizik merkezi, hamamı ve saunasıyla pırıl pırıl bir yer. Ayrıca uzman eğitmenlerimiz de merkezde görev yapacaklar. Hanımların doğru spor hareketlerini yapmalarına yardımcı olacak, onların kilo vermelerine, formlarını korumalarına katkı sağlayacaklar. Öncelik elbette dar gelirli, orta gelirli kesimler olacaktır. Çok yönlü bir merkez burası, herkesi bekliyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.