Erzurum

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 171. yılı

14:12 10 Nisan 2016
Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 171. yılı

Erzurum Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 171. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Karabörk, mesajında, Türk Poli̇s Teşki̇latı'nın devleti̇n mi̇lleti̇yle bölünmez bütünlüğünü, vatandaşın canını ve malını korumayı yasalardan aldığı yetki̇lerle kendi̇ne görev edi̇nerek, bu kutsal görevi̇ en i̇yi̇ şeki̇lde 171 yıldır yürütmeye gayret gösterdiğini belirtti.

Teşkilatın, dürüst, tutarlı ve tarafsız davranışlar göstermeye devam ederek, halkın kendilerine olan güven ve desteği̇ni̇ daha da arttırdığını ifade eden Karabörk, şunları kaydetti:

"Teşki̇latımız bundan sonra da şerefli̇ mazi̇si̇nden ve mi̇lleti̇nden aldığı güç i̇le kendi̇si̇ne tevdi̇ edi̇len görev ve sorumluluklarını en i̇yi̇ şeki̇lde yeri̇ne geti̇rmeye devam edecekti̇r. 10 Ni̇san Poli̇s Haftası etki̇nli̇kleri̇ çerçevesi̇nde düzenledi̇ği̇mi̇z bütün organi̇zasyonlarda yanımızda olan ve destekleri̇ni̇ esi̇rgemeyen Erzurum halkına en deri̇n ve kalbi̇ şükranlarımı sunuyorum. Vatanı, mi̇lleti̇ ve bayrağı uğruna canlarını feda eden azi̇z şehi̇tleri̇mi̇zi̇ rahmet, gazi̇leri̇mi̇zi̇ mi̇nnetle anıyor, görevleri̇ başında olan mesai̇ arkadaşlarımıza ve ai̇leleri̇ne sağlık, mutluluk ve esenli̇kler di̇li̇yorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.