Erzurum

Tayini çıkan askeri personele apartman görevlisi sürprizi

15:56 12 Ağustos 2016
Tayini çıkan askeri personele apartman görevlisi sürprizi

Erzurum'da bir apartman görevlisi, kente yeni taşınan bir askeri personelin kamuflajlarını evsel atık zannederek çöpe attı.

Alınan bilgiye göre, Yakutiye ilçesi Gez Mahallesi'ndeki bir apartmanda görevli R.T, çalıştığı binada sabah saatlerinde temizlik yapmak istedi.

Katlardaki çöpleri toplayan R.T, binadaki yeni taşındığı dairede boya yapan bir askeri personelin, kirlenmesin diye poşet içerisinde kapının önüne koyduğu kamuflajlarını evsel atık sanarak çöp konteynerine attı.

Bu olayın ardından kağıt toplamak için söz konusu çöpe gelen bir kişi, çöpteki askeri kamuflajları, darbeci askerlere ait olduğunu düşünerek polise ihbar etti.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis, yapılan incelemenin ardından çöp konteynerine atılan kamuflajları buradan alarak ekip aracına koydu.

Bu sırada kamuflajlarının bıraktığı yerde olmadığını fark eden ve R.T'den poşetinin çöpe atıldığını öğrenen askeri personel, polislerle irtibata geçip malzemelerin kendisine ait olduğunu ve yanlışlıkla çöpe atıldığını iletti.

Kamuflajlarını yeni kiraladığı dairede boya yaparken kirlenmemesi için bina önüne bırakan askeri personel ve R.T. ile görüşen polis, kamuflajları sahibine iade etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.