Erzurum

EYOF 2017

22:20 13 Şubat 2017
EYOF 2017

Erzurum'da düzenlenen 2017 Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali'nde (EYOF 2017), ilk gün yarışlarında snowboard, alp disiplini ve kayaklı koşu branşlarında başarı elde eden sporculara madalyaları takdim edildi.

Atatürk Üniversitesi yerleşkesindeki Oyunlar Köyü'nde, EYOF'ta bugün gerçekleştirilen kız ve erkek paralel büyük slalom, alp disiplini ve kayaklı koşuda dereceye giren sporculara madalya ve ödüllerinin verilmesi amacıyla tören düzenlendi.

Törende, EYOF'ta, snowboard kızlar büyük slalom finalinde bronz madalya kazanarak kış organizasyonları bölümünde tarihte ilk madalya kazanan Türk sporcu olan Aydan Karakulak da yer aldı.

Spor Genel Müdür Yardımcısı Ömer Altınsoy, Kayak Federasyon Başkan Vekili Fatih Kıyıcı'nın da hazır bulunduğu törene, Türkiye, Rusya, Finlandiya, Slovenya, Fransa ve Çekya'dan sporcular ile antrenörleri katıldı.

Törende, snowboard kızlar büyük slalom finalinde bronz madalya kazanan milli sporcu Karakulak ile yarışlarda dereceye girenlere madalya ve ödülleri verildi.



YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.