Erzurum

AK Parti Erzurum Milletvekili Ilıcalı Çat'ta

17:34 25 Şubat 2017
AK Parti Erzurum Milletvekili Ilıcalı Çat'ta

AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, 16 Nisan'da yapılacak referandum çalışmaları kapsamında Çat ilçesini ziyaret etti.

İlçede, esnafı ve partilileri ziyaretinin ardından açıklamada bulunan Milletvekili Ilıcalı, yapılacak halk oylamasının birlik ve beraberliği taçlandıracağını söyledi.

Yeni sistemin ülke kalkınmasını ve yönetimin gücünü arttıracağı ifade eden Ilıcalı, şöyle konuştu:

"Bu değişikliğin önemli olduğuna ve ülkemiz için önemli olan bu şansı sizlere çok iyi bir şekilde anlatmamız gerektiğine inanıyorum. Karşımızda iki farklı insan profili var. Birincisi vatandaş iyi niyetli, AK Parti'yi Cumhurbaşkanımızı seviyor ancak kafasında soru işaretleri var. Bizim ilk olarak bu soruları cevaplayıp kafa karışıklığını düzeltmemiz gerekiyor. İkincisi insan profilinde ise, referandumda bir aksilik olsa da zil takıp oynasak diye düşünen kesim var. Türkiye'nin ileri gitmesini istemeyen bir kesim. Bunlar için yapacak bir şeyimiz yok. Milletimizin kararına saygımız sonsuz. Bizler AK Parti ve MHP milletvekilleri olarak, mecliste gereğini yapıp 18 maddelik anayasa değişikliğini muhalefetin her türlü engeline rağmen milletin önüne getirdik. Ben de Türkiye için önemli bir yasanın, önerinin altında imzası bulunan biri olarak kendimi şanslı sayıyorum ve Allah'a şükrediyorum. Şimdi son söz milli iradede."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.