Erzurum

Jandarma, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü unutmadı

17:05 08 Mart 2017
Jandarma, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü unutmadı

Erzurum'da jandarma ekipleri, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" dolayısıyla kadın sürücü ve yolcu, öğretmen ve polislere gül dağıttı.

Palandöken İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı, aralarında kadın subayların da bulunduğu 10 kişilik ekip, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kadınları unutmamak amacıyla sabahın erken saatlerinde Erzurum-Çat Karayolu'nda uygulama noktası oluşturdu.

Buradan özel otomobilleri ile geçen ve sürücüsü kadın olan araçların yanı sıra toplu taşıma araçlarını durduran jandarma, kadın sürücülerle kadın yolculara gül vererek Kadınlar Günü'nü kutladı. Şaşkınlıklarını gizleyemeyen kadınlar, memnun kaldıkları uygulamanın sürdürülmesi temennisiyle jandarma görevlilerine teşekkür etti.

Jandarma ekipleri daha sonra kent merkezine 30 kilometre uzaklıktaki Dereboğazı Mahallesi'ne giderek buradaki bir okulu ziyaret etti.

Öğrenci ve yöneticilerle görüşen görevliler, kadın öğretmenlere gül takdim ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Okul gezilerini tamamlayan jandarma personeli, daha sonra kentin çeşitli bölgelerindeki polis kontrol noktalarına gitti.

Burada görev yapan kadın polislerin Dünya Kadınlar Günü'nü de kutlayan jandarma görevlileri, ardından polisler ile durdurdukları araçların kadın sürücülerine gül armağan etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.