Erzurum

Yoğun bakımdaki hasta yakınlarına moral ikramı

18:06 09 Mart 2017
Yoğun bakımdaki hasta yakınlarına moral ikramı

Erzurum'da, Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi (BEAH) yönetimi, yoğun bakım ünitesinde yatan hastaların yakınlarına, kahvaltı, yemek ve çay ikramı yapıyor.

Erzurum Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Prof. Dr. Fazlı Erdoğan, yaptığı yazılı açıklamada, BEAH yoğun bakım ünitesinde yatan hasta yakınlarına, morallerinin yüksek olması amacıyla her sabah verilen kahvaltının yanı sıra öğlen ve akşam saatlerinde de yemek ile çay ikram edildiğini belirtti.

Hasta ve refakatçilerin uygulamadan memnun olduğunu belirten Erdoğan, "Refakatçilere sabah kek ve çay, öğlen ve akşam ise yemek ikramında bulunarak misafirperverliğimizi göstermiş oluyoruz. İmkanlarımız el verdiğince yörede henüz yeni başlattığımız bu uygulamayı diğer hastanelerimizde de uygulamayı düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.

Erdoğan, uygulamayla ilgili hasta yakınlarından olumlu geri dönüşler aldıklarını vurgulayarak, hasta yakınlarının, devletin bu uygulamayla yanlarında olduğunu gösterdiğini söyleyip kendilerine teşekkür ettiklerini kaydetti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.