Erzurum

Vakıflar Haftası

11:18 09 Mayıs 2017
Vakıflar Haftası

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, Vakıflar Haftası dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Azizoğlu, mesajında Türk kültüründe köklü yeri bulunan vakıf müessesesinin, kültürel değerlerin korunarak, gelecek kuşaklara aktarılması görevinin yanı sıra muhtaç yurttaşlara yardımın kurumsallaşması gibi önemli bir görevinin de bulunduğunu belirtti.

Vakıfların işlevlerinin vatandaşlara daha iyi tanıtılması ve bu konuda toplumun her kesiminin duyarlılığının sağlanması amacıyla Vakıflar Haftası'nın kutlandığını hatırlatan Azizoğlu, mesajına şöyle devam etti:

"Hayır kurumları olan vakıflar, toplumda sevgi, saygı, yardımlaşma ve dayanışma ruhunu güçlendirmenin yanında, Türk vakıf geleneğinin yaşatılması, tarihimize ve geleneklerimize duyduğumuz sorumluluğun yerine getirilmesi bakımından da önem taşımaktadır. Vakıflar Bölge Müdürlüğümüzce, hafta boyunca çeşitli etkinlikler düzenlenecek. İlimizde tüm vatandaşlarımızın Vakıflar Haftasını kutluyor, vakıfların yaşatılmasına katkı sağlamış ve sağlayan hayırsever kişi ve kuruluşlara teşekkür ederek, en içten sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.