Erzurum

Aras EDAŞ'a "istihdam" ödülü

09:42 04 Ocak 2018
Aras EDAŞ'a "istihdam" ödülü

Capital dergisinin düzenlediği, "Türkiye'nin En Büyük 500 Özel Şirketi Araştırması"nın sonuçlarına göre, Aras Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (Aras EDAŞ) sektöründe "Çalışan Sayısını En Çok Arttıran Şirket" oldu.

Aras EDAŞ Genel Müdürü Fikret Akbaş, yaptığı yazılı açıklamada, Capital dergisinin düzenlediği "Türkiye'nin En Büyük 500 Özel Şirketi Araştırması" sonuçlarına göre "Çalışan Sayısını En Çok Arttıran Şirket" ödülüne elektrik dağıtım sektöründe Aras EDAŞ'ı layık gördüğünü aktardı.

Akbaş, şirket sıralanmasının ciro, karlılık, ihracat ve istihdam rakamlarının baz alınarak değerlendirildiğini belirttiği açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Bölgesel bir değerlendirmeyle değil, ulusal bir değerlendirme ile belirlenen bir mekanizmaya tabi tutularak Aras EDAŞ'ın dikkat çeken başarısı ödülün önemini de açıklıyor. Bizi memnun eden en güzel taraf ise iki yıllık bir sürece tabi tutularak değerlendirilmemiz.

Çalışan sayısını en çok arttıran şirketler arasına girerek şimdi ödül almış olabiliriz ama Capital dergisi iki yıllık iş akış sürecimizi değerlendirilerek bu sonuca varmış. Bu durum Aras Elektriğin sürekli çalışan sayısını arttırarak hem bölgesine istihdam sağladığı hem de bölgesinden aldığı enerjiyi bölge insanı için kullandığının başka bir göstergesidir."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.