Erzurum

İl Milli Eğitim Müdürü Yıldız’dan "motivasyon" dersi

18:00 30 Nisan 2018
İl Milli Eğitim Müdürü Yıldız’dan "motivasyon" dersi

Erzurum'da, Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) katılacak öğrencilere yönelik motivasyon dersleri uygulaması başlatıldı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) katılacak öğrencilere yönelik başlatılan motivasyon dersleri uygulamasının açılışı, İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız'ın da katılımıyla Ilıca İmam Hatip Lisesinde düzenlenen seminerle yapıldı.

Seminerde, Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürlüğü uzmanlarından Muhsin Erhan tarafından sınav sistemi hakkında öğrencilere bilgi verildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Yıldız da seminerde yaptığı konuşmada, hayatın kendisinin bir sınav olduğunu ve içerisinde irili ufaklı sınavların bulunduğunu belirtti.

Öğrencilere tavsiyelerde bulunan Yıldız, "Kalan süreleri daha verimli, daha etkin ve eksikleri gidermeye yönelik geçirmeniz durumunda çok daha güzel sonuçlar elde edebilecek ve hedeflediğiniz fakülteye yerleşebileceksiniz. Kendiniz, aileleriniz ve vatanınız için hayallerinizi yüksek tutmanız gerekmekte. Sizlere emanet edilecek bu güzel vatanı en iyi şekilde temsil etme bilinciyle çalışmalarınız önemli." ifadelerini kullandı.

Yıldız, konuşmasının sonunda, öğrencilerden sınava kadar daha etkili ve düzenli bir şekilde ders çalışma konusunda söz aldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.