Erzurum

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'ne doğru

18:00 30 Nisan 2018
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'ne doğru

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Sekmen, mesajında, çalışanların sorunlarının çözümü, çalışma koşullarının iyileştirilmesi ve emekçilerin hak ettikleri yaşam standardına ulaşmalarının en temel arzuları olduğunu belirtti.

Ülkenin güven ve istikrarlı bir şekilde büyümesinde en önemli role sahip olan işçilerin hak arama mücadelesinin her türlü takdirin üstünde olduğunu bildiren Sekmen, şunları kaydetti:

"İşçi ve emekçilerimizin, çalışma koşullarının iyileştirilmesi ve haklarına sahip çıkılması bizlerin en büyük önceliğidir. Bu bağlamda çalışma hayatıyla ilgili mevcut sorunları, emekçilerimiz, sendikalarımız ve sivil toplum örgütlerimizle birlikte karşılıklı diyalog ve uzlaşma yöntemiyle her zaman çözüm odaklı bir anlayışla gidermeye çalışıyoruz. Erzurum Büyükşehir Belediyesi olarak her daim emekçilerimizin yanındayız. Çalışanlarımızın problemlerinin çözümü, çalışma koşullarının iyileştirilmesi, işçilerimizin emeklerinin tam karşılığını almaları için ne gerekiyorsa yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Bu vesileyle çalışma hayatında yer alan işçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyor, tüm emekçi kardeşlerime en kalbi muhabbetlerimi sunuyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.