Erzurum

Kendi nikahlarına böyle geldiler

17:25 14 Şubat 2020 2 Yorum Var
Kendi nikahlarına böyle geldiler

Erzurum'da Türk Silahlı Kuvvetleri’nde görevli Abdulkadir Küsen ve Aslıhan Ensaroğlu 14 Şubat Sevgililer Günü'nde evlendi.



Sosyal medyadan 1.5 yıl önce tanıştığı Jandarma Uzman Çavuş Abdulkadir Küsen ile hayatını birleştiren Aslıhan Ensaroğlu, nikahta eşine üniforma sürprizi yaptı. Nikaha eşi gibi askeri üniforma giyerek katılan Aslıhan Ensaroğlu, böylesine kutsal bir kıyafeti hayatının en güzel gününde giyinmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Evliliklerinin tesadüfen 14 Şubat'a denk geldiğini vurgulayan Aslıhan Ensaroğlu, "Eşimin nikaha askeri üniforma ile katılacağını öğrenince ben de ona eşli etmek için askeri üniforma giydim. Çok mutluyum. Allah askerimizi, polisimizi, vatanımızı korusun. Böylesine kutsal bir kıyafeti giymenin gururu içindeyim" diye konuştu.

Bir çağrı merkezinde çalışan eşini nikah salonunda askeri üniforma ile görünce şaşırdığını söyleyen Jandarma Uzman Çavuş Abdulkadir Küsen ise, "Bana güzel bir sürpriz oldu. Eşime askeri kıyafet çok yakıştı. Çorumluyum, Şırnak'ta görev yapıyorum. 2 yıllık askerim. 14 Şubat'ta dünya evine girmemiz de anlamlı oldu" dedi.

Nikahını kıyan merkez Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, bir ömür boyu mutluluk dilediği genç çifte hediye olarak Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye etti.

YORUMLAR

2 Yorum Var
  • Ölçü 4 yıl önce Şikayet Et
    Birbirinizin Sevgisini ve Kuranı Kerimin Kutlu Yolunu , Efendimizin (s.a.v.) Aile Vefasını, Gönlünüze Yoldaş ederseniz iki Cihandada tüm zorlukları yener Güçlü ve Mutlu olursunuz...İnşallah, Hayirli ve Bereketli olsun...
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah mesut etsin. Rabbim sizi korusun. Saygıyı elden brakmazsanız ömür boyu mutlu olursunuz.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.