Erzurum

Bülbül nine ahırda yaşam mücadelesi veriyor

11:42 31 Temmuz 2020 8 Yorum Var
Bülbül nine ahırda yaşam mücadelesi veriyor

Erzurum'un Olur ilçesine bağlı Aşağı Karacasu köyünde Bülbül Yalçın, çıkan yangında evi kül olunca eski ahırda tek başına yaşam mücadelesi veriyor.

Aşağı Karacasu'da yalnız yaşayan 76 yaşındaki 4 çocuk annesi Bülbül Yalçın'ın evinde 23 Temmuz'da yangın çıktı. Güneş enerji sisteminin patlaması sonucu akan sulardan oluşan şaselerden çıkan yangında ev kullanılmaz hale geldi. Sokağın dar olması nedeniyle itfaiye aracı yangına müdahalede geç kalınca evsiz kalan Bülbül Yalçın'ın imdadına komşuları yetişti. Bülbül ninenin komşuları yangından kurtarılan birkaç parça eşya ile eski ahırını boyadı.

Ahırda yaşamaya başlayan Bülbül Yalçın, "15 yıl önce eşimi kaybettim. 4 çocuğum evlenince tek kaldım. Eşimden kalan emekli maaşı ile geçiniyorum. Evim ve eşyalarımın büyük bir kısmı yandı. Mutfak tezgahımı sağolsun komşular buraya ahıra taktılar. Çok çaresiz kaldım. Evin çatısını yaptırmak istesem dünyanın parası. Evin içerisindeki elektrik tesisatı da yandı. Yetkililerden yardım istiyorum. Evimin çatısını ve içerisini yaptırsınlar" diyerek gözyaşı döktü.


Yangın haberini alır almaz Ankara'dan annesinin yanına gelen kızı Kadriye Kılıç ise, "Annemiz burada tek başına yaşıyor. Ayaklarından da rahatsız. Sağolsun komşularımız kurtarabildikleri eşyalarını buraya getirmiş. Badana yaptıktan sonra ahırın tavanına da naylon çektik" dedi.
 

YORUMLAR

8 Yorum Var
  • Kadriye 3 yıl önce Şikayet Et
    İyi Yada kötü yorum yapan her kese teşekkür ederim. Allahım bu tür afetleri başınıza getirdiğinde hepiniz anlar ne kadar zor durum içinde kaldığınızı hissedersiniz. Ve bizlerde bu ev denen yerde onu yanlız bırakmıyoruz. Bilip bilmeden konuşan başımıza geldiğinde anlarsınız. Bütün elimizden geleni yapıyoruz yettiğimiz kadar. Yinede kişiliğinizi mesajlarla belli ediyorsunuz sağolun uz hepinize
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • eses 3 yıl önce Şikayet Et
    sizin biz bize yeteriz kampanyasi ne oldu ordan verin zaten cogunu siz aldiniz
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • ne biliyosunuz 3 yıl önce Şikayet Et
    çocuklarının belkide bu tamiratı yaptıracak gücü yoktur ama gel yanımızda kal diye dil döküyorlardır da anneleri gelmiyordur. Hariçten gazel okumak kolay !!!
    Cevapla
  • millet 3 yıl önce Şikayet Et
    eeesenin 4 cocugun ne yapiyo.sen onlara bakmissin onlar sana niye bakmiyo
    Cevapla
  • bumerank 3 yıl önce Şikayet Et
    devleti yolunacak kaz görüyorlar .bu haberci,lerde buna çanak tutuyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.