Erzurum

Virüs nedeniyle düğünü iptal olan damattan jest!

11:34 01 Eylül 2020 8 Yorum Var
Virüs nedeniyle düğünü iptal olan damattan jest!

Erzurum'da koronavirüs nedeniyle getirilen kısıtlama üzerine düğün yapmaktan vazgeçen damat Fatih Çimen, eşi Elif Çimen için 'Ferhat Dağları, Mecnun Çölleri Ben de Koronayı Aştım da Geldim' yazılı pankart hazırlayıp evinin karşısındaki yamaca astı. Çimen, bir süre önce nikah kıydığı eşine düğünü iptal etmesi nedeniyle jest yapmak istediğini söyledi.

İçişleri Bakanlığı’nın 26 Ağustos'ta yayımladığı genelgesiyle aralarında Erzurum'un da bulunduğu 14 ilde düğünlere kısıtlama getirildi. Kapalı alanlardaki düğünleri 1 saatle kısıtlayan, müzik ve ikramı yasaklayan genelge üzerine daha önce nikahlanan Fatih-Elif Çimen çifti, düğün yapmaktan vazgeçti.

Damat Fatih Çimen de düğün yapamadığı eşine sürpriz yapmak için arkadaşlarıyla birlikte kolları sıvadı. Çimen, 10 metre genişliğinde 3 metre uzunluğunda olan bir pankarta 'Ferhat Dağları, Mecnun Çölleri Ben de Koronayı Aştım da Geldim' yazdı. Ardından da pankartı eşinin gelin çıkacağı babasının Palandöken ilçesi Tekederesi Mahallesi'ndeki evinin karşısındaki yamaca astı.

‘EŞİME PANKARTLA JEST YAPMAYI DÜŞÜNDÜM’

Havai fişek gösterisi de yapan Fatih Çimen, "Koronavirüs sebebiyle düğünümüz iptal olunca ben de eşime böyle bir sürpriz hazırladım. Düğün salonu, orkestra gibi organizasyonları hazırlamıştık ama yüzyılın vebası sebebiyle iptal oldu. Hayırlısı buymuş, ben eşime böyle bir pankartla jest yapmayı düşündüm" dedi. Elif Çimen ise "Koronavirüse rağmen evleniyoruz, çok mutluyum, çok şükür" dedi.

DAMAT GÜVERCİN UÇURDU

Öte yandan Fatih Çimen, gelin arabasıyla eşini alıp Tekederesi Mahallesi'ndeki yeni evlerine götürdü. Bayrak asılı evin önünde 2 adet güvercin uçurdu.

YORUMLAR

8 Yorum Var
  • Arife 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen saçma sapan yorumlara bakma kardeşim. Hanımına ne kadar değer verirsen ona ne kadar saygı gösterirsen o kadar değer ve saygı görürsün. Hanımına yaptığın iyilik aslında kendine yaptığın iyiliktir.
    Cevapla
  • Bey 3 yıl önce Şikayet Et
    Her kadın aynı deģil,o formül insan evladı için gecerli
  • Trakyalı 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne sen Leylasın ne de ben mecnun. Sadece içmişiz hepsi bu. Günümüzün kızları geçimsiz sabırsız itiatsiz. Gorona olaydımda görmeyeydim bugünleri deme. O afiş evde Dursun anlaraın seneler sonra çıkarıp baktığında ne demek istediğimizi
    Cevapla
  • Murat 3 yıl önce Şikayet Et
    arkadasim once erkek adam olcak
  • Osman 3 yıl önce Şikayet Et
    ilk basta Allahim hayirli ve mutlu etsin. Ama bszi seyleri cok abartiyoruz. Asker ugurlamak, dugun, nisan, davet yemekleri, kutlama ve eglenceleri cok abartiyoruz gibime geliyor.
    Cevapla
  • Yusuf. Tuhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah. Mesut. Ve. Bahtiyar. Eylesin. Amin. Bir yastıkta. Kocayın. Allahm. Ayırmasın. Amin
    İlk beğenen sen ol
  • Bey 3 yıl önce Şikayet Et
    Tek bu konuda avrupaya özenmiyoz,adamlar 50,60 kişiyle davetiye üzere dügün yapiii
  • MD YÜZBAŞI 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam gibi Adam ... "Korona Fatihi " ... Fatih Abi Allah hayırlı uğurlu etsin. Bir ömür sağlıklı ve huzurlu günler dilerim. Selamlar Saygılar Hürmetler
    Cevapla
  • sonyeniceri 3 yıl önce Şikayet Et
    Şimdiden yuları vermiş kadının eline, bogle tiplerin sonu ekseriyetle 2 3 sene içinde boşanma, ömür boyu nafakayı boynuna takar boynuna da görürsün koronayı aşmak neymiş
    Cevapla
  • Pasa 3 yıl önce Şikayet Et
    Senin internet kullanabilmen bile bı mucize bu zekayla . Şaka mısın nesin
  • Bozoklu Turan 3 yıl önce Şikayet Et
    Ya hayır söyle ya da sus..!!!! Allah Rasulü s.a.v. hadis-i şeriflerinde şöyle buyurmuştur: “Âdemoğlunun Allah’ı zikretme ve iyiliği emredip kötülükten sakındırma hariç, bütün sözleri lehine değil, aleyhinedir.” “Hayır söyleyip kazançlı çıkan yahut kötü konuşmayıp susarak selamette kalan kişiye Allah merhamet etsin.”
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.