Erzurum

Erzurum’da feci kaza! Otomobil takla attı: 3 ölü, 3 yaralı

14:33 13 Aralık 2021 5 Yorum Var
Erzurum’da feci kaza! Otomobil takla attı: 3 ölü, 3 yaralı

Erzurum’un Aşkale ilçesinde seyir halindeki otomobilin sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda kaza meydana geldi. Kazanın ardından 3 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, kaza, sabah saat 08.30 sularında Kavurmaçukur köyü mevkiinde meydana geldi. Dağyurdu köyünden Aşkale’ye gelmek üzere hareket eden sürücü Nizamettin Yalvaç idaresindeki 25 LT 597 plakalı otomobil bilinmeyen bir sebepten dolayı Kavurmaçukur köyü mevkiinde direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak taklalar attı. Yaşanan kazada Kavurmaçukur köy halkı olayı jandarmaya ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri güvenlik önlemleri alırken sağlık ekipleri de hızla yaralılara müdahale ettiler.

Şarampole yuvarlanan araç içerisindeki iki kardeş Cemalettin Yalvaç, Nizamettin Yalvaç ve Yaren Güneş hayatını kaybetti. Otomobil içerisindeki diğer 3 yaralı ise ambulanslarla Erzurum Şehir Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

YORUMLAR

5 Yorum Var
  • isimsiz 2 yıl önce Şikayet Et
    kavurmaçukuru na aşağı çok dik iniş yolun kenarında bariyer olsa iyi olur kışın da buzlar çok tehlikeli olur Allah rahmet eylesin
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Önem Libunlar 2 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen emniyet kemerinizi takın, diğerlerine taktırın. Yoksa mesul olursunuz.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • TurQuaZ 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Şu kemiksiz tofaş araçları tedavülden kalkmalı artık. Bu aracın içinde insanların can güvenliği hiç yok.
    Cevapla
  • abdullah ünal 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet etsin
    Cevapla
  • 16 Bursa 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun, Erzurumun güzel insanları.
    Cevapla
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.