Erzurum

Eski hükümlü sokakta karşılaştığı infaz koruma müdürünü defalarca bıçaklayarak öldürdü

12:34 26 Eylül 2022 6 Yorum Var
Eski hükümlü sokakta karşılaştığı infaz koruma müdürünü defalarca bıçaklayarak öldürdü

Erzurum'un Yakutiye ilçesinde yaşanan olayda madde bağımlısı eski hükümlü bir şahıs karşılaştığı infaz koruma müdürünü defalarca bıçaklayarak öldürdü.

Olay, dün akşam, 50'nci Yıl Caddesi'nde meydana geldi. Eski hükümlü olan ve madde bağımlısı olduğu iddia edilen Yılmaz Ç., yolda infaz koruma memuru Turgay Kınalı ile karşılaştı. Yılmaz Ç. ile Kınalı arasında, henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Yılmaz Ç., üzerindeki bıçağı çıkarıp, Kınalı'ya defalarca sapladı. Yılmaz Ç., kaçarken, Kınalı da kanlar içinde yere yığıldı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen sağlık ekibi, Kınalı'yı ambulansla Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Turgay Kınalı, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Polis ekipleri, gece boyu aradığı Yılmaz Ç.'yi bu sabah Pasinler ilçesinde saklandığı adreste yakalayarak gözaltına aldı.

YORUMLAR

6 Yorum Var
  • Yilmaz 1 yıl önce Şikayet Et
    Sebebi bilinmiyor ne demek gayet acik sebebi mapus daminda adama eziyet etmistir
    Cevapla
  • Eski hükümlü 1 yıl önce Şikayet Et
    Cezaevinde yatan kişiler zaten cezasını almış birde içerde bunlar baskı yapıyor insanlara zulüm ediyorlar eee etme bulma dünyası içerde yatmayan bilmez.... Namusuyla işlerini yapanlar baş tacı ama içerde şebeke olanlar kendini tanrı ilan edenler var cezaevinde yatan insanların aileleri çocukları psikolojisini düşünen empati yapan yok herkes suçlu peki neden bu suçu işledi sebep neydi bunun olmaması için bir birim varmı yok hepsi göstermelik gerçekler çok farklı sistem insanları suça sürüklüyor
    Cevapla
  • Kuzeyrüzgarı 1 yıl önce Şikayet Et
    Sistem işlemediği ićin isteyen istediğini yapabiliyor.Kami görevini yapsa o zaman daha farklı olurdu.
    Cevapla
  • Herif 1 yıl önce Şikayet Et
    Sistem.nasıl.işleyecek.herkesin.başına.1.jandarma.1.polismi.dikmeli.tarif.etbakalım
  • Törkiş eyirlayn 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir tane doğru yorum yok dikkat ettimde,arkadaşlar oda insan kimbilir içerdeyken o adama ne yaptıda bu infaz müdürü bu adamın kinini aldı bilinmez ama tatar ramamazan filmindeki müdür gibi sanırım o adamın çok üstüne gitti orda bilinmez,öldürmek iyi bir şey değil savunmuyorum ama bu ikisinin hesap belliki ta içerde açılmış kapatmak dışarıya kalmış
    Cevapla
  • Akıncı 1 yıl önce Şikayet Et
    Seninkide dogru oldu söylenemez
  • Kartal 1 yıl önce Şikayet Et
    İdam şart niye kimse gündeme getirmiyo
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.