Erzurum

Buz kütlesi yolda yürüyen güvenlik görevlisini canından etti

16:57 01 Mart 2023 1 Yorum Var
Buz kütlesi yolda yürüyen güvenlik görevlisini canından etti

Erzurum'da nöbetine gitmek için yola çıkan 50 yaşındaki özel güvenlik görevlisi İlhami Demirtaş, çatıdan başına buz kütlesi düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Olay, dün akşam saatlerinde Yakutiye ilçesi Çaykara Caddesi'nde meydana geldi. Atatürk Üniversitesi'nde özel güvenlik görevlisi olarak çalışan evli ve 4 çocuk babası İlhami Demirtaş, gece nöbetine gitmeden önce marketten 3 ekmek alıp, otobüs durağına yürümeye başladı. Bu sırada Demirtaş'ın başına, 11 katlı binanın çatısından büyük bir buz kütlesi düştü. Sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan Demirtaş, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Demirtaş'ın cenazesi, bugün ikindi vakti kılınan namazın ardından toprağa verilecek. Öte yandan olaydan sonra bina çatısındaki buz kütleleri temizlenirken, Demirtaş'ın aldığı ekmeklerin kenara bırakıldığı görüldü. 

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • Metinkaya 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu her sene oluyor sadece gazeteler yazar ondan sonra itfaiye cikat buz kırmaya başlar ama sürekli değil ekip yak araba yok sıra ya aldık derler benim de yavrum çatıdan buz düşmesi sonucu öldü 6 yaşına yeni girmişti 2005 subat ayında o sene 15 veya 20 kişi buz düşmesi sonucu rahmetli olmuş her sene aynı oluyor ama herhangi bir çare olunması örnek olarak çatılar eskinin bina çatısı gibi olabilir çat yolundaki eski binası kendinize dikkat edin yolun ortasından gifin Allaha emanet olun
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.