Erzurum

Yolda altın dolu çanta bulan iki genç, hemen polislere koştu

10:35 29 Haziran 2023 1 Yorum Var
Yolda altın dolu çanta bulan iki genç, hemen polislere koştu

Erzurum Hınıs'ta, çarşıda yürürken buldukları çantayı açtıklarında içerisinde altın, bilezik, yüzük, kolye gibi ziynet eşyası olduğunu gören iki genç, hemen çantayı alıp polis merkezine teslim ettiler.

Hınıs'ta bayram alışverişi için köyden ilçe merkezine gelen iki arkadaş Abdulkerim Aydilek ve Ebubekir Ulu, çarşıda yürürken bir çanta buldular. Çantayı açtıklarında içerisinde altın, bilezik, yüzük, kolye gibi piyasa değeri yaklaşık 500 bin TL değerinde ziynet eşyası olduğunu gören iki genç, hemen çantayı alıp polis merkezine gittiler. Polis memurlarının kamera kayıtlarından yaptıkları inceleme sonucu Necibe Fırat isimli kadının aracına binerken çantayı düşürdüğü tespit edildi. Polisin yaptığı çalışma sonrasında çanta, sahibine ulaştırıldı. Polis karakoluna ailesi ile birlikte gelen kadın, kaybettiği altınlarını görünce büyük mutluluk yaşadı. Takıları bulan iki gence ise kabul etmemelerine rağmen kişi başı bin TL ödül verdi ve teşekkür etti.



 

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • mete 9 ay önce Şikayet Et
    1000 tl az olmuş bence 5 şer bin vermeliydi
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • silleli 9 ay önce Şikayet Et
    Kardeşim adamlara baksan dişinden tırnağından artırararak zar zor biriktirmişler. yememiş içmemişler. 1000 lirayı vermesi bile güzel bir davranış
    İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.