Erzurum

Polisin dikkati 2 gencin hayatını kurtardı

09:52 30 Kasım 2023 1 Yorum Var
Polisin dikkati 2 gencin hayatını kurtardı

Erzurum oto sanayi sitesinde devriye gezen polisin dikkati, 2 kişinin hayatını kurtardı.

Kapalı bir iş yerinde çalışır haldeki otomobilde egzoz gazından zehirlenen Serhat Ç. (27) ile Zana O. (20), polis tarafından fark edilip, çağırılan ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Yakutiye ilçesindeki oto sanayi sitesinde devriye gezen polis ekipleri, kapalı bir iş yerinde otomobilin çalıştığını tespit etti. Oto tamircisi olarak hizmet veren iş yerinin camından bakıp, otomobildeki 2 kişinin baygın yattığını gören polis, iş yeri sahibine ulaşarak kilitli kapıyı açtırdı. Otomobildeki baygın olan 2 kişinin egzoz gazından zehirlendiğini belirleyen polis ekipleri, olay yerine sağlık ekibi çağırdı. Gelen sağlık ekipleri, Serhat Ç. ile Zana O. olduğu belirlenen kişileri ambulanslarla Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Bilinçleri kapalı bir şekilde tedaviye alınan Serhat Ç. ile Zana O.'ya, oksijen verildi. İçki içerken ısınmak için çalıştırdıkları otomobilin egzoz gazından zehirlendikleri tespit edilen Serhat Ç. ile Zana O.'nun sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.


 

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Devlet sanayi sitelerine çekidüzen getirmesi gerekli.
    Cevapla
  • ...... 4 ay önce Şikayet Et
    yazmayı öğrenen ağzı olan herkes boş beleş bir şeyler saçmalıyor devlet müdahale edince ona karışma buna karışma başınıza bir şey gelince de devlet böyle yapmalı bilmem ney. Arkadaş ailenizden başlayın düzeltmeye önce ahlak dersi verin terbiye edin sağlığa faydalı zararlı ayırt ettirin, saygıyı örfü adeti terbiye ettirin, dine inanca göre çevreye insana canlıya zarar vermemeyi öğretin
    İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.