Eskişehir

CHP Eskişehir Milletvekili Çakırözer'den gazi Demiral'a ziyaret

12:01 01 Eylül 2015
CHP Eskişehir Milletvekili Çakırözer'den gazi Demiral'a ziyaret

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 15 Ağustos'ta terör örgütünün yola döşediği uzaktan kumandalı mayının askeri araçların geçişi sırasında patlaması sonucu ağır yaralanan Jandarma Binbaşı Erdinç Demiral'ı tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde (GATA) ziyaret etti.

Çakırözer, Binbaşı Demiral'a "Size tüm Eskişehirli hemşehrilerinizin geçmiş olsun dileklerini iletmeye geldim. Hepimiz sizlerin vatan savunmasında gösterdiğiniz üstün gayretlere minnettarız. Bir an önce iyileşerek sağlığınıza kavuştuğunuzu görmek ve sizleri memleketinizde ağırlamak isteriz" ifadelerini kullandı.

Binbaşı Demiral da GATA'da tedavi gördüğü süre içinde komutanlarından ve Eskişehirli hemşehrilerinden gördüğü ilgiden memnun olduğunu belirterek "Siz de tüm Eskişehirlilere selam götürün" diye konuştu.

Çakırözer, terörle mücadele sırasında yaralanan ve GATA'da tedavi gören diğer gazileri de ziyaret ederek 'geçmiş olsun' dileğinde bulundu.

Ziyaret ettiği askerler arasında yer alan ve bir gözünü Şemdinli'deki çatışmalarda kaybeden Halil Kulaoğlu'nun üsteğmenlikten yüzbaşılığa terfi ettiğini öğrenen Çakırözer, "Sizi hem terfiniz için kutlarım hem de ülkemizin güven içinde huzur içinde yaşamasına sağladığınız katkı için teşekkür ederim" dedi.

Yüzbaşı Kulaoğlu ise, "Ben görevimi en iyi şekilde yapmak için uğraştım. Bir gözümü kaybettim ama eşim ve çocuğumun yanımda olması benim için en büyük mutluluk" diye konuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.