Eskişehir

AK Parti milletvekili adaylarından ESO'ya ziyaret

12:43 14 Ekim 2015
AK Parti milletvekili adaylarından ESO'ya ziyaret

 AK Parti milletvekili adayları Harun Karacan ile Emine Nur Günay, Eskişehir Sanayi Odası (ESO) ile Eskişehir Ticaret Borsası (ETB) Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanlık Divanı Üyeleriyle ESO'da bir araya geldi.   

Toplantıda, ESO Başkanı Savaş Özaydemir, adaylara oda yönetim kurulu ile sanayicilerden alınan görüşler doğrultusunda hazırlanan  "ESO'nun Milletvekili Seçimi Öncesi Görüşleri"  isimli kitabı taktim etti.

Kitapta bulunan başlıkların sanayicilerin beklentileri olduğuna değinen Özaydemir, şunları söyledi:

"Sizlerden beklentimiz Ankara'da bizleri en iyi şekilde temsil ederek, Eskişehir'e destek olmanız. Yaptığınız tüm katkılar şehrimize dolayısıyla da ülkemize yansıyacaktır." dedi. 

Toplantıda konuşan Ak Parti milletvekili adayı Harun Karacan,  protokolde önde oturan vekil değil şehre hizmet eden biri olmak için aday olduğunu belirtirken, Emine Nur Günay ise bir süredir Eskişehir'i yakından ilgilendiren bir çalışma yaptığını belirtti.

Günay, ise şunları söyledi:

"Eskişehir Beyannamesi isimli bir çalışmamız var. Yakın bir zamanda kısa ve orta vadeli şehrimizi yakından ilgilendiren konuları ve buna ilişkin görüşlerimizi açıklayacağız" şeklinde konuştu.

ESO Meclis Salonu'nda gerçekleşen toplantıya katılan ETB Başkanı Ömer Zeydan ise borsa olarak beklentilerini dile getirdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.