Eskişehir

İranlı "tırnakçılık" zanlısı polis ekiplerine yakalandı

14:42 22 Ekim 2015
İranlı "tırnakçılık" zanlısı polis ekiplerine yakalandı

Eskişehir'de bir kişinin cüzdanında bulunan bin lirayı "tırnakçılık" yöntemiyle çaldığı iddia edilen İran uyruklu kişi, gözaltına alındı

 Eskişehir'de bir kişinin cüzdanında bulunan bin lirayı "tırnakçılık" yöntemiyle çaldığı iddia edilen İran uyruklu şüpheli, polis ekiplerinin düzenlediği operasyonla Seyitgazi ilçesinde yakalandı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, 75. Yıl Mahallesi EMKO Sanayi Sitesi civarında S.K'nın (49), "tırnakçılık" yöntemiyle bin lirasının çalınması olayı ile ilgili çalışma başlattı.

Polis, bölgedeki iş yeri ve MOBESE kameralarından şüphelinin kırmızı renkli bir araç ile olay yerinden kaçtığını belirledi. Söz konusu otomobilin Seyitgazi ilçesine gittiğini tespit eden ekipler, olayın şüphelisi İran uyruklu Akbar M'yi (43), ilçe girişinde düzenlenen operasyonla yakaladı.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde N.G'nin  (40) aynı yöntemle parasının çalınması olayını da gerçekleştirdiği öne sürülen zanlı Akbar M, emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.