Eskişehir

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Hoşcan:

21:00 07 Kasım 2015
Eskişehirspor Kulübü Başkanı Hoşcan:

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, bir süredir Eskişehirspor ile ilgili olarak itibarsızlaştırma çalışmaları yürütüldüğünü, bu çalışmaların yapanların tespit edildiğini söyledi.

Hoşcan, sosyal paylaşım sitesi Twitter'ın canlı yayın uygulaması olan periscope'tan yaptığı açıklamada, bugüne kadar sosyal medyada hiçbir hesabının bulunmadığını özellikle sosyal medyadan gelen eleştirilere buradan cevap vereceğini bildirdi.

Eskişehirspor olarak sıkıntılı günler yaşadıklarını, bunun nedeninin ise belli olduğunu ifade eden Hoşcan, şöyle konuştu:

"Biz bu zorlukları hep birlikte aşacak büyük bir camiayız. Mayıs ayında yapılan kongrenin ardından genel olarak sosyal medyada başlayan bir itibarsızlaştırma çalışması vardı. Biz yoğun bir tempo içerisinde çalışırken bunların farkına varmadık. Bunlarla ilgili, muhakkak sosyal medyada herkesin bizi sevip, sevmemesinin önemli olmadığını düşünüyorduk. İşimize bakmamız gerektiğini düşündük. Belli bir noktaya geldik. Yolumuzun aydınlık olması için çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdürdük. Sosyal medyada itibarsızlaştırma olayına, kulaklarımızı ve gözlerimizi kapayıp çalışmalarımızı devam ettik. Bazen istediğiniz şeyler olmuyor. Burada ciddi bir oyun var. Bu oyunun tespitini yaptık."

Hoşcan, aleyhteki bu çalışmaların, kendilerini beğenmeyen, politikalarını eleştiren kişiler tarafından yönlendirildiğini sandıklarını, ancak bu hesapların arkasında İstanbul'dan yönetilen ajanslarda çalışan kişilerin olduğunu tespit ettiklerini kaydetti.

 

- "Bu olay tamamen Eskişehirspor'u ele geçirme operasyonu"

 

Müthiş bir algı yönetimi ile karşı karşıya olduklarını anlatan Hoşcan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Biz sportif olarak başarısızlığımızı kesinlikle kabul ediyoruz, ancak şunun çok iyi bilinmesi gerekir ki, bu yaşananlar tamamen bir oyun, bu oyunu ve algıyı çok güzel yönettiler. Fakat ben buradan tüm camiama şunu söylemek istiyorum, bu oyunu, kent, takım, camia, taraftar ve tribün olarak hep birlikte bozacağız. Bu olay tamamen Eskişehirspor'u ele geçirme operasyonu."

Hoşcan, istifa etmenin en kolay yol olduğunu, kendisine ve arkadaşlarına hakaret ettirme merakında olmadığını, ancak bu sürecin iyi yönetilmesi gerektiğini belirtti.

Koltuk meraklısı olmadıklarına değinen Hoşcan, gönüllü olarak, sevdaları olan Eskişehirspor'a hizmet etmeye çalışan bir ekip olduğunu sözlerine ekledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.