Eskişehir

KOBİ Dolu Anadolu Teknoloji Buluşmaları

15:30 25 Kasım 2015
KOBİ Dolu Anadolu Teknoloji Buluşmaları

 Türk Telekom Grubu KOBİ Satış Direktörü Esra Şimşek, 2005 yılından bu yana yaklaşık 20 milyar liralık yatırım yaptıklarını belirterek, "Nasıl raylı sistemlerimiz Türkiye'yi donattıysa biz de fiber ağlarla Türkiye'nin altyapısını donatıyoruz" dedi.

Eskişehir'de yarın gerçekleşecek "KOBİ Dolu Anadolu Teknoloji Buluşmaları" öncesi Türk Telekom İl Müdürlüğünde basın mensuplarıyla bir araya gelen Şimşek, Eskişehir'i her zaman Anadolu'nun Batı'ya açılan kapısı olarak gördüklerini söyledi.

Şimşek, Eskişehir'de olmaktan son derece mutlu olduklarını ifade ederek, Türk Telekom Grubu olarak 2015 yılında çok ciddi bir entegrasyon sürecinden geçtiklerini vurguladı.

Teknoloji danışmanlarıyla müşterilere ücretsiz danışmanlık hizmeti verdiklerini anlatan Şimşek, "Amacımız Türkiye'ye değer işler yapmak. Bu anlamda da yatırımlarımız devam ediyor. 2005'ten bu yıla 20 milyara yakın yatırım yaptık. Nasıl raylı sistemlerimiz Türkiye'yi donattıysa biz de fiber ağlarla Türkiye'nin altyapısını donatıyoruz. Bugün 205 bin kilometrelik bir altyapıya sahibiz. Gücümüzü bu topraklardan alıyoruz. 175 yıllık geçmişe sahibiz. Türk Telekom Grubu olarak 81 il 254 ilçede hizmet veriyoruz" diye konuştu.

Anadolu Merkez 1. Bölge Müdürü İrfan Yıldız ve Eskişehir İl Müdürü Erhan Kaya da Eskişehir'e yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.