Eskişehir

Eskişehir Valisi Tuna'dan, yardımseverlere plaket jesti

13:59 07 Aralık 2015
Eskişehir Valisi Tuna'dan, yardımseverlere plaket jesti

Vali Tuna: "Maalesef bu insanlarımızın sayısı çok fazla değil. Kurumsal olarak bu yardım çalışmaları yapılıyor elbette, fakat bireysel olarak yapılan yardımların yeri çok önemli"

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, kentte ihtiyaç sahiplerine yardımlarda bulunan 2 kişiye plaket verdi.

Vali Tuna, makamında gerçekleşen plaket töreninde yaptığı konuşmada, bireysel olarak çaba göstererek ihtiyaç sahiplerine yardımlarda bulunan vatandaşlara teşekkür etti.

Eskişehir'de binlerce ihtiyaç sahibinin yaşadığını belirten Vali Tuna, "Bunların içerisinde evinde yakacağı olmayan, ihtiyaç maddeleri olmayan vatandaşlarımız var. Onları düşünmek zorundayız" dedi.

Vali Tuna, kış mevsiminin başlamasıyla havaların iyice soğuduğuna dikkati çekerek, şunları kaydetti:

" Fakat birileri var ki onlar daha çok düşünüyor bu durumları. Maalesef bu insanlarımızın sayısı çok fazla değil. Kurumsal olarak bu yardım çalışmaları yapılıyor elbette, fakat bireysel olarak yapılan yardımların yeri çok önemli. Bu sebepten ötürü Abdülvahit Mermer ve Muammer İkitaş vatandaşlarımızı tebrik ediyorum. Kendilerini çevrelerindeki insanlara yardım etmek için adamış olmaları insanlık adına, şehrimiz adına onur vericidir."

Konuşmanın ardından Vali Tuna, Orhangazi Camisi'nde imam olarak görev yapan Abdülvahit Mermer ve işçi emeklisi Muammer İkitaş'a plaket takdim etti.

Plaketini alırken gözyaşlarını tutamayan imam Mermer, yardımlarının devam edeceğini sözlerine ekledi.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.