Eskişehir

Milli Eğitim Bakanı Avcı Eskişehir'de

22:51 24 Aralık 2015
Milli Eğitim Bakanı Avcı Eskişehir'de

Avcı, Eskişehir'de Yaşayan Bilecikliler Platformu üyeleriyle bir araya geldi

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Eskişehir'de Yaşayan Bilecikliler Platformu üyeleriyle bir araya geldi.

Eskişehir Öğretmen Evi'nde düzenlenen etkinliğe katılan Bakan Avcı, programdan önce gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bakan Avcı, bir gazetecinin Eskişehir'deki Hasan Polatkan Havaalanı'nda uçak seferlerinin yeniden başlaması için Valilik tarafından düzenlenen anketle ilgili son durumu sorması üzerine, sonuçların yakın zamanda analiz edilerek yayınlanacağını söyledi.

Önceki yıllarda da İstanbul'a uçak seferlerinin düzenlendiğini ancak gereken ilgiyi görmediği için iptal edildiğini anımsatan Bakan Avcı, "Şimdi de aynı şey olmasın, kentin talebini net bir şekilde görelim diye Valiliğimiz böyle bir anket çalışması başlattı. Olumlu sonuçlar görülüyor. Biz bu anket çalışmasının raporunu hazırladıktan sonra THY ile bu çerçevede meseleyi konuşacak hale geleceğiz" dedi. 

Bakan Avcı, uçak seferleri için Eskişehir halkı başta olmak üzere sivil toplum kuruluşları ve odalardan da destek istedi.

Daha sonra organizasyonun yapıldığı salona geçen Bakan Avcı, burada yaptığı konuşmada, etkinliğe katkıda bulunan tüm sponsorlara teşekkür etti. 

Bakan Avcı, bu birlik ve beraberliğin müspet işlere katkı getirmesini dileyerek, "Biz üzerimize düşen ne varsa Bilecik ve Eskişehir için yapmaya hazırız" dedi.

Konuşmanın ardından karikatürist Ekrem Borazan, Bakan Avcı'a, karikatürünün bulunduğu tabloyu hediye etti.

Etkinliğe, Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, CHP Eskişehir Milletvekilleri Gaye Usluer, Utku Çakırözer, CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ve çok sayıda davetli katıldı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.