Eskişehir

Eskişehir'de hırsızlık operasyonu

13:10 30 Aralık 2015
Eskişehir'de hırsızlık operasyonu

Odunpazarı'nda 8 evden satır, ekmek bıçağı, oyuncak araba ve hediye kılıçın da bulunduğu çok sayıda eşya çaldıkları öne sürülen 7 kişi, yakalandı

 Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde 8 evden çok sayıda ev eşyası çaldıkları iddia edilen 7 zanlı, gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, 75. Yıl Mahallesi'nde son günlerde meydana gelen evden hırsızlık olaylarının şüphelilerinin yakalanması için özel ekiple çalışma başlattı.

Hırsızlık olaylarının analizini çıkaran ekipler, bu doğrultuda şüpheliler Veli E, Yasin A, Bekir A, Abdulkadir K, Semih A, Volkan T. ile B.S'yi Odunpazarı ilçesinde hırsızlık amacıyla girdikleri bir evden çıkarken yakaladı. 

Gözaltına alınan şüphelilerin evlerinde yapılan arama ve kontrollerde çalıntı olduğu belirlenen 7 televizyon, çatal bıçak seti, yemek takımı, pirinçten yapılmış vitrin süsleri, av tüfeği, ekmek bıçağı, satır, oyuncak araba, bir işçinin emekliliği sırada kendisine hediye edilen dökümden yapılmış kılıç ile çok sayıda ev eşyası ele geçirildi.

Söz konusu 7 zanlı, emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Eskişehir'in İnönü ilçesindeki bir fabrikadan bir süre önce emekli olan Mehmet Yüce, gazetecilere yaptığı açıklamada, 75. Yıl Mahallesi'ndeki evine giren hırsızların, çatal bıçak takımının yanı sıra arkadaşları tarafından kendisine hediye edilen manevi değeri büyük olan kılıçı çaldıklarını belirtti.

Eşyalarının bulunmasına sevindiğini anlatan Yüce, polis ekiplerine teşekkür etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.